Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 童年之夢!!!!—ROBOT魂 重戰機 L-GAIM MK-II 完全玩評報告(多圖更新#45)

dragon兄和walker兄太客氣了~
你地入左手之後玩成點?~~:71:
dragon兄和walker兄太客氣了~
你地入左手之後玩成點?~~
kkkiii0079 發表於 29-1-2011 06:59 PM

好滿意
係變型好似煩左D~
樓主入得好:71:其實呢隻ROBOT魂mk 2搵番幾年前出個套Megahouse 重戰機系列(mk 1,寶爵同final奧津)就最 fit!隻Megahouse mk 1 size仲 fit 過嚟緊隻ROBOT魂mk 1添!
回復 62# dragonman

第一次變型搞左我大半個hr啦,d位真係好fit,你可以睇番我對變型個度既描述,真係幾個「筍」位拍入左之後,就不會fing來fing去,比起以往r魂變型機而言,真係好了太多。不過,問題就係d位咁fit,玩家搞起上來唔係一件易事。
我仲末玩變形....太大隻唔太襯其他R魂、如果细隻D就好了
回復 65# taken

同佢襯既得高文~~哈哈~~:34:
回復  BeastHeart

係?~~~這樣要加番一D單盾既相先得~~~
kkkiii0079 發表於 27-1-2011 04:08 PM

本身係單盾~
唔記得係永野護條友畫左張左右盾~
定有條友買左兩副 (當時重戰機係貴架野)整左一對~
:38:

呢盒野嚮洗衣街千里達都係賣緊 98~
睇下仲有無...
當時叫好 ok 架喇~
:66:

加多張當年第一代模型封面為證~
:36:
回復 67# BeastHeart

早幾日行過重有,個時心郁郁想買,不過後來想一想,都係留番一魚去買DESTINY好了~:73:

RE: ROBOT魂 重戰機 L-GAIM MK-II 完全玩評報告(多圖更新#45)

hi 可以咁玩:34:
:43:回復 70# sing5264

這個很正:71:
Thanks for the post that attracted me to buy it in the weekend at Kai Wong.
It's very well made (I haven't transformed it into "plane" mode yet though).

For posing, it's excellent~~

Looking forward to mk 1 too~~~
回復 72# ikkithefool

哈哈~~最開心就係同志同道合既朋友分享一下玩具啦~
大大玩完之後有咩感覺?~:43:
hi 可以咁玩
sing5264 發表於 31-1-2011 04:08 PM

好似本身套戲有幕係咁~
:30: 太耐唔記得~
回復  BeastHeart

早幾日行過重有,個時心郁郁想買,不過後來想一想,都係留番一魚去買DESTINY好了~:73 ...
kkkiii0079 發表於 31-1-2011 03:13 PM

買左佢啦~
DESTINY... 套野有叫你叫"蝕"...
:75: