Toysdaily 玩具日報

查看: 7099|回復: 24

[詢問] 想入返神聖衣 5子 有無ching知道邊度有平貨

如題想玩返神話, 入返神聖衣 5子 同 人馬, 見好多地方都有,

不過唔想做水魚, 想問下正常價係around幾多倒?

Thanks!!
冰河同啊瞬都較易找同埋價錢可接受, 但星矢同紫龍你唔駛想, 天價, 要買不如等再版.
一輝未出 !
冰河就平...瞬同紫龍依+都好貴下...見到都起ma 8魚....星矢就唔駛諗la...天價...
if you are Michael Fox or Christopher Reeve, then jump into the Time machine and then buy them when they are just issue! Market makes the fair price, my frd.
冰河就平...瞬同紫龍依+都好貴下...見到都起ma 8魚....星矢就唔駛諗la...天價...
goodto 發表於 17-11-2010 10:24 PM

瞬都要8魚?:50:
冰河抵買,本來想買初期青銅,但比多一舊水就買到神聖衣,咁就落搭
等再版係一個唔錯既選擇...
唔好因為想一次過買齊而做錯決定...
世事永遠都係當你一買完之後就會再版...
不過已經好耐冇再版,唔知要等幾耐:56:
等再版係一個唔錯既選擇...
唔好因為想一次過買齊而做錯決定...
世事永遠都係當你一買完之後就會再版...
小堅 發表於 18-11-2010 11:49

that's the point
不過已經好耐冇再版,唔知要等幾耐
超級玩具迷 發表於 18-11-2010 11:58 AM

If I am not wrong, Seiya will be reissued soon.
有bandai ....冇絕版
瞬都要8魚?
fourson 發表於 18-11-2010 10:48 AM

咁上下la...
If I am not wrong, Seiya will be reissued soon.
felixchi 發表於 18-11-2010 01:45 PM

聽講喺...
瞬都要8魚?
fourson 發表於 18-11-2010 10:48 AM

已經算係平la....