Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 金毛獅王 --- Closeup photos update on page 1 (17th FEB.)

頭像被屏蔽
講完獅子手,係時候講吓大拳頭,合体前究竟可唔可以放入飛機(小腿)内?
taifat 發表於 2-11-2010 09:27 AM

舊合金都可以, 呢隻應該都可以收喺戰機裡面~
其實獅子對前腳不嬲都係不思議變型架啦, 睇動畫都係夾硬卷埋然後唔知邊度攝幾塊野出黎遮住
實物應該同相一 ...
denlo 發表於 2-11-2010 10:08 AM

動畫中獅子前腳嘅變形係唔make sense, 另外應該冇得拆腳, 因為見到有螺絲位, 同埋摺位應該係用鐵支連接住~
回復  gt3ian

反而條褲好似遮陰葉咁,有前冇後,唔知可唔可以有一個全黑的套上去?
angelheart 發表於 1-11-2010 10:32 AM

叧外d圖,條底橫係有前有後
頭像被屏蔽
buy or not buy???!! :63:点算!!
隔離forum 有多幾張多角度圖wor , 睇黎係可以屈番對腳上去做背包,

各位兄弟唔駛失望住,應該係set pose 條友set 得衰
4月發售....愚人節佳品....
希望快d 有個最後完成圖(背部)睇下...
頭像被屏蔽
唔係卦…咁o既價錢…
跟原設....我接受!好遇拆件...:45:
出到咁靚仲想點...:36:
隔離forum 有多幾張多角度圖wor , 睇黎係可以屈番對腳上去做背包,

各位兄弟唔駛失望住,應該係set pose ...
Gainax 發表於 3-11-2010 12:07 PM

個Display馬虎者、条友連脚(小腿)正面的梯型翼都5記得上・・・・・・
其實出成點大家都係俾錢架啦
大家唔咁擔憂,係果張圖變形未完成,正確隻腳係90度向上屈,腳板180度反轉,扣上肩膊蓋住果D空位的。雖然都未至於會好靚,但都不至咁樣衰∼
點解唔諗下點塞對腳入獅子頭度呢 ? :oh: 等佢跌才想了