Toysdaily 玩具日報

今日新接收--Tomica 五大架 (多圖注意)

等左咁耐, 終於又有一批新 Tomica 入手啦~ :)

Isuzu 消防車, Tomica Limited D車真係唔同,
正式正過D普通o既 Tomica~ :)

Hino 日野災害對策用救助車 III 型

比較失敗都係車尾支臂, 唔可以左右轉動,
不過以 Tomica o既一貫作風, 呢架車都叫做得有誠意啦~ :(

日立建機, 呢架點睇都夠特別, 正! :)

三菱 Hato Bus, 本來一直都想揾番架1號,
不過有左呢架之後......哈哈~~ :DD

Toyota Coaster 幼稚園小巴,
最特別都係車頂對ネコミミ (貓耳),
而且車身拉花用印唔用貼紙, 美觀好多, 唔入真係唔得~ :)

卡摩, 你係咪想上車~ :^

多謝觀賞~ :shy:
不錯不錯...

幼稚園跟建築的那兩輛最吸引...
tomica車珍品
恭喜樓主^^
巴士哥哥又有新車.......:(
都係大架D靚D~~比較細緻~~~:shy:
原文章由 闇天使 於 11-2-2007 03:41 PM 發表
巴士哥哥又有新車.......:(
都係大架D靚D~~比較細緻~~~:shy:

Tomica 始終都係D細車仔,  好難同D大模型比o既... :(
恭喜恭喜
:)細既車仔仲靚呀~~~
正~:shiny:
巴士哥哥,幾張相入面,我都有兩架~
日立建機 同 貓巴士:)
貓巴士真好正~:love: