Toysdaily 玩具日報

查看: 10001|回復: 4

[活動展覽] ]★聖鬥士TAMASHII NATION 2010 IN TW 昨天台北地下街展覽會場(注意多圖約30張)★2

我的3號號碼牌(左邊手是我的羊蹄)

點多的會場(沒啥人在排隊)

9點多的會場全圖

我特地早起8點半到會場(11點開始)結果我是排第3個(如圖書包大頭狗和白色外套)..等到9點多就有工作人員來修補招牌(黏不牢靠)...到9點也是才有8個人排隊在等待而已.....

待續.............整理圖片中....:(
我成日覺得, 真係有心sell d product 嘅話, 可唔可以有心機d 擺d figure
兩隻神話擺到"孭"黎"孭"秤, 好肉酸
下星期去台灣可以去睇睇:43:
下星期去台灣可以去睇睇
越前龍馬 發表於 21-8-2010 08:38 PM

越前龍馬歡迎你來台灣玩...這次展覽到8月29日....
地點是在台北地下街...台北火車站的後站(北3門)市民大道....
如果地點不清楚可以到我的聖鬥士部落格(blog)查詢地圖   http://tw.myblog.yahoo.com/jw!Wc ... &l=a&fid=13

隻原色天馬限買 ???