Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 你鍾意睇盒嗎?(2013 Aug 更新左少少)

好強.....謝謝分享!:35:
我又入來抽吓靚仔呂水先.....盒盒盒.....霸:DD :DD
再來....:p
再再來....:he:
好,玩夠鳥....:$
DX 起三飛 !! :$ :handshake:
唔好意思...樓主...看先後我的感覺是我以為自己去左玩具店...

你太強了...不過我想了解下,,樓主如果掉盒 ...
Usteakum 發表於 17-8-2012 12:18 PM

你好丫!

說明書就易搞...  抽起袋好...  零件呢...  大家討論下...

兩浸黎講...  第一浸,去11區城買果d封口膠袋,有幾種size,袋起d parts佢...  有時同系列可以一齊袋起...

第二浸...  話計落咪都幾十袋或更多?個袋又軟嗲嗲,點收藏、點搵?

我去郵局買廿皮一包,一包十個果d細紙盒,分門別類咁放呢d 入左parts既膠袋,咁下次要搵「SIC Riderman既手」,我就抽「SIC 昭和拉打」個盒,搵返V3 set個膠袋咁樣...

嘩!亞呂,如果我唔識你,仲以為你係炒家添呀!

你真係又有錢,又靚仔!我好葡萄啊!
常威 發表於 17-8-2012 05:50 PM

咪玩啦...  常大人...  如果我又有錢又靚仔,我玩明星仔啦...

P.S.  有冇識人可以介紹整容?要可以分期既?

我又入來抽吓靚仔呂水先.....盒盒盒.....霸
ekim11 發表於 18-8-2012 03:52 PM

伊健哥!我恨你!我一款貨買幾件呢個惡習,完全係模仿你!我每次咁做,就好似你係我身邊一樣!:35:你自己都post左相!想唔認都唔得!

P.S. 歡迎得閒再黎抽水!我呢個post就係想post好多好多既盒既相!你呢d量產既岩哂!

To 其他師兄:

多謝支持 :64:
靚仔呂果然係一個超級(盒)魔......:he:
貼住D OLD相先,請收貨:34::34:
玩住咁多先.......遲D再邊C.....:p:p
哇,好恐怖啊,唔好推我埋牆∼∼∼∼∼:50::Q
真係太強大了......ching d 玩具應該可以放滿1個百貨公司既玩具部吧:46: