Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[活動展覽] GGGG's WF2010 summer report: ROBOTS and HEROS

thx 4G 大大 "毒"家 現場 report !!!!!!!!

鐵甲人個樣好搞笑.好有喪屍FEEL:66:

咁Q細隻成 10000 yen ...... !!! @Q@"
How come Alter isn't showing any new FMP 1/60 ??? :@
PG 電童@@ 3萬..............................噴血了
15000円的ARX8:handshake:

巴斯!?action figure定VCD系
如果係前者ge出埋牛仔胡迪:D
新大空魔龍喎:D
:64: Thanks for the photos!  Many good things.:handshake:
好多好嘢~~~~
thx 4G 大大 "毒"家 現場 report !!!!!!!!
Vince 發表於 26-7-2010 02:42 PM

"毒"家..........:p:p...................
大大!!!!呢個Post好毒ar!!!:no:隻ES斷空我好正!!!不過個價真係....:angry:加多幾魚..大ge都買到隻啦...嗚...仲有好多野想問~~有無大大可唔可以解答一下?><我想問黑色個隻完全變形係咩黎??機戰OG??好似好正咁!!不過都要成60000..:70:仲有隻ARX8係合金??魂shop??係咪淨係得兩把刀仔送??都要成15000...隻天威係山口??好似好鬼正!!~:D VF-19改唔知幾時出呢??好期待!!不過唔知上左實物O唔OK呢:D熱血最強同元氣爆發個2隻係咪無得分體???CM's出品??隻figma龍騎蝠騎唔知整得好唔好呢??點解ES合金唔出飛越巔峰=[=[而係Dstyle><....
真係好感激你!

龍騎同夜騎成為FIGMA鬥SHF的武器雖然唔係新聞~
今張圖再裝埋配件....

我好奇GE....係右下角那隻....
豈不是天體戰士?!
machine robo...wow!!