Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] VF-1 TV Ver. 完全紀錄 - Fighter 篇(19/06/2011更新,新加藍1D, Angel Bird, VF-X)

:handshake:
OST 兄 及 呂兄:多謝你們的推介,正在考慮中

常兄:27一早入__左啦,不過前排唔得閒,所以未影相,遲 D 補

坦克兄:止痕一架就夠嘞,入哂兩架肯定俾老虎擰甩個頭

HIMHIMHIM兄:多謝支持
.
14爸...無事既...放心
Warmblood 發表於 14-7-2010 11:00 AM

:shy:

...vf-25s 重甲我認為係2009年十大打入冷宮之選
    ...
Warmblood 發表於 14-7-2010 11:33 AM
I haven't got the VF-11, but I agree with wbbb's assessment on the vf-25s 重甲.  Too clumsy to play with.  25S with super parts is good enough and about right, just my opinion.:64:
Support brother Ben!  Support Macross VF-1!!!!
我又嚟呃post先, 我本身無買VF-11b, 不過以display而言, VF-25S FA絕對優勝 ! Fighter 同 gerwalk mode真係好正, 不過缺點有係關節 太loose, 同埋一定要用stand否則必會有意外!
而VF-11b我覺得有閒錢再入好d, 因為VF-25S FA出面好少貨, 遲d再俾人炒上去重貴!
我又嚟呃post先, 我本身無買VF-11b, 不過以display而言, VF-25S FA絕對優勝 ! Fig ...
keithwu516 發表於 15-7-2010 11:04

kEITH兄,恭喜你入左11C
睇番自已2個月前既POST,仲話想入25S定11B添
結果兩隻都無入到,用哂D錢入戰隊:80:
好耐無食菜嘞,Y記快D出 VF-X啦唔該
哦.......駛哂d錢......你死啦......!
Support!!
估唔到我重入得快过ben哥,我话你知吖,哩一刻,我like 11多d,嘻嘻!
而25重甲出面缺货了。
果然係大project
回復 2# benbenben4213

正呀!!! 師兄,期待你下一次介紹!!!:71:
已更新,請各位師兄觀看
前已看過...........現在再看也回一句 : 好看呀:43:
多得你:64:

nice collection:77:
TV 版 VF-1 齊機 !! :)