Toysdaily 玩具日報

樓主: kenny121874

[吹水專區] 玩具日報速度太慢了 唯有放棄了 唉

估個網頁每次refresh都行大堆script...所以好慢....如果可以..清早臨番工番學時間上黎都算快:67:
我最記得一年前有段黑暗時期 早午夜任何時段都慢過太空漫步 好多支持者出黎嘈 要勞煩版主調停 嗰段時期最滲
公司上快過屋企上
而家一load晤到, 就放棄擇日再睇, 費事搞到自己火滾; 其實比以前, 已經上少左.....
roystoy 發表於 5-7-2010 09:53 AM

x2
sometime, 好難上, 又經常過唔到下一版面....:67:
公司上快過屋企上
fourson 發表於 6-7-2010 02:09 PM

我都係! 所以晚上係屋企多數唔上黎!
講時講,呢幾晚好似好左d。唔知係咪好多巴打已經放棄左...  Server好閒...:o
講時講,呢幾晚好似好左d。唔知係咪好多巴打已經放棄左...  Server好閒...
呂品器 發表於 6-7-2010 04:08 PM

睇世盃,夏天出外旅行旺季都有影響....
要深夜上先順、繁牤時間真係好難入....

以前未改版好好多..
以前真係好好多 希望唔好再塞車
每之成功撈完一頁都會覺得萬幸:(
連上載頭像都因失敗多次而放棄了.......:unhappy:
究竟幾時先可以變返好似以前咁流暢 ???
煩忙時間…真係上都上唔到。點止慢…
無左好多係度識既網友先大鑊…
現在見到有版友出post,真係撐得既都 ...
原罪 發表於 5-7-2010 02:37 AM
exactly....:oh:
睇世盃,夏天出外旅行旺季都有影響....
hehemimi 發表於 6-7-2010 04:43 PM
:o.
為左要 reply , 我 click 登錄 , 幾分鐘都沒反應 , f5 了一次 , 好慢又返到來 , 我 click 登錄 , 入到打好晒資料 , 入緊 , 顯示到 '無反應就 click 呢度' , 果然無反應 , click 完 , 都係無反應 , 我又 f5 , 終於出到呢個 post , 唔計打字時間 , 前前後後用左 4mins , 哈哈 , 真係好快
宜家又好慢 ....灰!