Toysdaily 玩具日報

查看: 7750|回復: 11

[活動展覽] 高達模型30週年終極大抽獎!! 2 winner can go to japan see 1:1 rx78

ok喎,反正打算買vd,最衰要剪盒
ok喎,反正打算買vd,最衰要剪盒
bananaman 發表於 27-6-2010 09:10 PM
yes :80:
make box not beautful ma :*
我想俾$參加呢個團, 但上EGL個網又搵唔到資料!!!!
You can ask them directly at their outlet ma.
唔...難得有這麼一個機會, 幹掉一, 兩盒也沒所謂吧.
艾多利亞係咪即係白色正義女神??
買盒RG 去抽,又想5抽直接去EGL,睇下有冇
我想俾$參加呢個團, 但上EGL個網又搵唔到資料!!!!
xjohn 發表於 28-6-2010 12:08 AM
no method for U n me la :74:
only buy a MG Vdash n win :DD:DD
艾多利亞係咪即係白色正義女神??
kyo353 發表於 28-6-2010 11:11 AM
no, is >
HG 1/144 Gundam Avalanche Exia Dash 2,000Yen

no, is >
HG 1/144 Gundam Avalanche Exia Dash 2,000Yen
S20081997 發表於 29-6-2010 12:10 AM

隻exia  dush 一般姐,買RG 去抽,跟住又去EGL 問:*
隻exia  dush 一般姐,買RG 去抽,跟住又去EGL 問
怪物et 發表於 30-6-2010 12:37 AM
go go power et !!:DD