Toysdaily 玩具日報

查看: 13984|回復: 27

[詢問] 同玩具無直接關係, 袛想問話題被移動既問題 ^^

關閉 [複製鏈接]
小弟早兩日前發咗一個有好多相既話題(講3.75" WAR MACHINE), 但昨日開始發現消失於"討論區", 後來喺"情報集中區"搵返個話題..........

小弟的POST......

我唔明, 小弟講既又唔係新品, 又無講價錢, 又無講件玩具喺邊間鋪買......... 點解個話題會飛咗去"情報集中區"?

有無師兄可以話我知??:?
我都試過,只可講無奈
話唔定您呢個,又會移位
回復 2# 飛雪

咁可怕?? 真係TD版本既......見鬼 ><
maybe move to 會員查詢 area.....haha...

建議版主出來解釋一&#21523;,因為這幾個月已發生過幾次!
唔不得搵唔番啦...原來移走左...:45:
um..可能你講係澳洲搵到...算係情報既一種:58:
最大可能係有其他師兄回覆時提及左某些地方有呢隻野買..:67:
樓主.....小弟感同身受.....:help:明明自己開post跟本無講$$又無講邊度買....happy下share玩具相相.......無啦啦樓下一句講around幾錢...&#22001;..記住..唔係開post個果講...係下家講.....一野話搬就搬.......delete下家講$$個post唔得既....&#21873;唔&#21873;先:67:

我就接受唔到依d屈辱&#22046;~~~~:43:.......現嘗試&#24378;迫自己一開post自己先講幾$$~~~:43:
回復 6# Warmblood

咁又真係奇怪.......我睇返個POST, 無人提過&#21946;邊間鋪買同幾多$$, 最多有師兄提過YAHOO有得賣...........更奇既係, 通常話題被移動最少都會留返個提示連LINK&#21946;原位置, 但今次真係乜都無喎..........點解呢??:?

樓主.....小弟感同身受.....明明自己開post跟本無講$$又無講邊度買....happy下share玩具相相.......無 ...
Warmblood 發表於 24-6-2010 04:03 PM

We have all suffered such 屈辱 before la... either take it or leave it. :*
My ID even got banned on the other forum, by simply asking where can buy product X (not asking which shop wor, just asking which mall).
回復 7# Called_Wind

我都話移去會員查詢區啦!
回復  Warmblood

咁又真係奇怪.......我睇返個POST, 無人提過&#21946;邊間鋪買同幾多$$, 最多有師兄提過 ...
Called_Wind 發表於 24-6-2010 04:34 PM

:67:....一定係有鬼.......海鮮鬼
:ar:幾快手.....
幾快手.....
Warmblood 發表於 24-6-2010 04:40 PM

比人睇到仲得鳥:he:
回復 9# mkyfk

係喎.......瞬間轉移, 無跡無痕 :50:強!!:!
We have all suffered such 屈辱 before la... either take it or leave it.
My ID even got banne ...
roundbun 發表於 24-6-2010 04:34 PM

:67:...........依單野呢........

您知5知TD有會員比人Band完又可以重生番咪先.......
你 post 入面有提及 ebay / yahoo 有. 而 title 中, (終於&#21946;澳洲搵到傳說中既3.75" 電影版WAR MACHINE) 亦帶給人討論那裡有 wm 多過係 分享 的感覺. 所以市場區比較適合. and 你 d 個 post 亦已轉到 會員查詢 區
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-130661-1-1.html