Toysdaily 玩具日報

[詢問] (求助) 有關ROBOT魂 OO GUNDAM [TRANS-AM RAISER]

請問有邊位大大同時有以下2款ROBOT魂:

圖1

圖2

如有,可唔可以將圖1中O-RAISER拼落圖2中OO GUNDAM比我參考下呢!!!! 感激萬分.............:64: :64:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
早幾日, 係旺角信我孤主重有....
我有呢兩款
可以的

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
mk sino could find it for photo1
我有呢兩款
可以的
zombie 發表於 18-6-2010 01:06 AM

唔該晒!!!!!

其實我想用部O-RAISER配落會場版TRANS-AM OO GUNDAM,睇下效果好唔好,但而家睇落真係幾唔夾。原本諗住如果個配搭OK的話就可以平平地代替隻7舊嘅魂SHOP限定,睇嚟都唔得喇...............:38::38:
mk sino could find it for photo1
吉野凜花 發表於 18-6-2010 07:44 PM

我知道。THX!!!
早幾日, 係旺角信我孤主重有....
roystoy 發表於 18-6-2010 12:03 AM

我都見到。THX!!!
唔該晒!!!!!

其實我想用部O-RAISER配落會場版TRANS-AM OO GUNDAM,睇下效果好唔好,但而家睇落真係幾唔 ...
iorik 發表於 18-6-2010 09:21 PM

sure 唔夾 la, one clear and one solid plastic.  :38:
    quite ugly indeed  :34: