Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.15~~~醉人的腰帶力量

感謝大大的分享~~
啊啊...我的Delta已經被我玩到掉漆了...:56:

Delta出場最初一段時間真的帥到不行! 與faiz的機車追逐戰也很好看呢~駕車技術太爛了啦乾小弟...

希望SHF能連同幾架機車, 把faiz以外的角色都推出吧~
Wow !!!! Very nice..........Wow it's hard to find the car now......Thanks :71:
Wow !!!! Very nice..........Wow it's hard to find the car now......Thanks
iou2 發表於 14-6-2010 11:41 AM
又一正野...thx..report
老文 發表於 14-6-2010 10:19 AM
車車
wing0boy 發表於 14-6-2010 09:50 AM
多謝支持~~~:$
感謝大大的分享~~
啊啊...我的Delta已經被我玩到掉漆了...

Delta出場最初一段時間真的帥到不行! 與 ...
手榴蛋包飯 發表於 14-6-2010 10:49 AM
啞黑色油好容易會捽到"令"咗~~~白色油同銀色類似~~~易捽甩~~~所以我玩親黑色玩具都會好小心~~~:(
:66:架車好大.........
支持some大:71:
支持some大
dennistoyS 發表於 14-6-2010 06:42 PM
多謝支持~~~:)
架車好大.........
061221 發表於 14-6-2010 06:30 PM
宜家應該唔會再出咁大架車啦~~~SHF size 就最 prefect~~~:DD
test 過, 電池冇問題, 架車行到, 不過好嘈部野
test 過, 電池冇問題, 架車行到, 不過好嘈部野
龍劍飛 發表於 14-6-2010 09:19 PM
封印咗咁多年終於起動啦~~~嘈只係一種咆哮的氣勢~~~:$
我仲記得北崎用delta真係好勁....:77: