Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 375劇場 VOL 2 WAR MACHINE之系譜第二回 強者登場

上回提要: Mark 1, Mark 2 War Machine 三代同堂之際,感受到一股強大殺氣…

VOOOM…..

這股強大殺氣來自埃因芒架 (IRON MONGER, 下稱
Monger)

Monger: 「哈哈哈我的強大會令你喊的

Mark 1, Mark 2 War Machine不敢輕舉妄動

Monger: 「吼IRON MONGER身上散發出的強橫鬥氣,令Mark 2 War Machine不禁掩面只有Mark 1能散發出鬥氣與之抗衡

Mark 1: 「呀~~Mark 1IRON MONGER勢盡之際飛快踢出一腿!! 中了!

Mark 2 War Machine: 「睇唔出阿爺咁老,咁既身形竟然咁強咁快

這快絕一腿使IRON MONGER沒法還手?

再來老三腳!! 連橫踢腿!! 碰砰

Mark 2 War Machine: 「勁呀好野!」

好似有D唔妥wor…

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
ching的劇場仍然很歡樂~
MKI 老爺子踢完一套之後應該會散掉吧...XD

CONTINUE...

Mark 1: 「等我用熊抱對付佢!! 」旋風十字熊抱!!

裂勒

Mark 2 War Machine: 「打得好,埋佢單啦!」

Monger: 「熊抱? 係咪呢招呀?裂勒

Mark 1: oh!! 係呀!

Mark 2 War Machine: 「聽到裂勒聲…佢就斷骨喇…D埋佢單啦!」

Mark 1: 「嗚…D斷骨聲係我ga…我頂唔順喇你兩個仲唔過黎幫拖

Monger摔下Mark 1, 準備以一對二。

Monger: 「靚仔,兩個一齊上吧!

Mark 2 War Machine: 「好,就兩個一齊上,衝呀!

Monger: 「憑你地有咩作為呀?!

一埋位就被Monger一掌抓住個頭

Mark 2 War Machine反擊「看招連橫拳

「哎隻手唔夠長呀」始終身形的差距不能改變戰果…?!

此時重傷的Mark 1再次爬起來了咳咳

Mark 2 War Machine: 「阿爺,快D埋佢單啦!」

Mark 1手中凝聚了僅餘的力量

Monger: 「你仲有戰鬥力?!

Mark 1: HELP…Mark 1手中的力量竟然射向天?…

Mark 2 War Machine: 「阿爺,呢便呀你同邊個講野…?

Mark 1: 「嗚幫拖… HELP…D黎啦

Monger, Mark 2 War Machine: 「仲有幫手?

到底Mark 1想找誰幫手? Iron Man 難道就此玩完?

有誰能同Iron Monger 匹敵?

IRON MAN 系譜的秘密即將揭開

請看下回WAR MACHINE之系譜
第三回 鋼鐵激鬥

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
支持:77:
有創意,係人都鍾意!
:DD
直接向monger開火不就好了啊, MK II和WM小弟...