Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.18~~~不會後退的英雄~~~氷川誠 G3X

有一場講北條臨陣脫逃~~~連套裝甲都唔理~~~ 不過我唔覺得佢好癈~~~只係唔適合上前線啫~~~佢頭腦同辦 ...
Somebody_Ex 發表於 8-6-2010 05:05 PM

But佢好小人之心,處處針對冰川誠:38:
But佢好小人之心,處處針對冰川誠
pein 發表於 8-6-2010 06:56 PM
呢個角色真係唔討好~~~我都覺得有啲惡哽~~~:(~~~但實際亦無做過奸詐害人GE 事~~~我覺得佢只係用自己認為正確 GE 方法去辦事~~~遇上意見不同之同事就會變成針鋒相對~~~:DD劇中北條同氷川都係同一個 Ranking 初級警官~~~但係會議上經常有新建議同發言權~~~可見佢對工作非常熱心同受到上司器重多過氷川~~~亦曾大公無私咁指證舊上司司龍二的罪行~~~所以我仍然認為佢算係一個盡職責 GE 好警察~~~:77:
:68:咁正既POST, 原來我未留名十卜~ 抵打:(, 這個報告仍然喺高水準:71:, 最近你都知我追緊555, 加上日間工作繁忙, 人都暈暈地, 期待週末假期可跟隨SOME大步伐整多幾個玩具報告.
咁正既POST, 原來我未留名十卜~ 抵打, 這個報告仍然喺高水準, 最近你都知我追緊555, 加上日 ...
ZIN 發表於 9-6-2010 06:49 PM
終於都入埋名啦~~~:)555 整體故事 concept 係好 GE~~~但就特別多 BUG~~~:( 明明俾操冥使徒追殺緊~~~又可以悠閒咁開洗衣鋪過住平常生活~~~:(幾部電話成日飛脫同跌極都唔爛~~~又可以間唔中走去同敵人社長傾吓閒計~~~:DD
在此多謝曾支持本帖的朋友~~~小弟再次謝過了~~~:77:
G4好似型d....:43: