Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.17~~~覺醒的愛~~~Cure Peach 桃天使

十卜~
原居民Mk-2 發表於 30-5-2010 12:03 AM
女女
wing0boy 發表於 29-5-2010 11:37 PM
十卜~~~~~~
ZIN 發表於 29-5-2010 11:34 PM
多謝ZIN 兄~~~wing0boy 兄~~~原居民兄支持~~~女女~~~:shy:
回復 14# Somebody_Ex

正磪D來講所謂既第一次係比埋Fang Joker既......
回復  Somebody_Ex

正磪D來講所謂既第一次係比埋Fang Joker既......
fm905 發表於 30-5-2010 10:20 AM
係嗎~~~:DD 不過FJ 個價升得好癲~~~啱啱係肥趣見到有人攞住一盒~~~要成 24X~~~:o 不過果位哥仔好似買得都幾開心~~~:)
:61:回復 18# Somebody_Ex

好彩早早買左姐:(
不過最重要都係買得開心
Bandai果然是持續進步的老牌子~ 今次光看包裝盒已經感受到誠意了~

雖然fresh我沒看過多少集, 但幾位PC的人設很吸引~
商品本身的確沒啥個體差呢, 似乎可以安心購入~:)

期待大大餘下的角色的分享~
第二十三話的對打場面我網上睇過, 真係經典, 第一次見到變身系少女以龍珠式格鬥來戰鬥, 拳拳到肉...

呢隻睇得出shf出女角進步左好多
Bandai果然是持續進步的老牌子~ 今次光看包裝盒已經感受到誠意了~

雖然fresh我沒看過多少集, 但幾位PC的 ...
手榴蛋包飯 發表於 30-5-2010 10:20 PM
多謝手榴兄支持~~~睇個趨勢笨大睇重 PC 多過龍珠啲~~~今次 Peach 見到佢啲女 figure 改進咗唔少~~~如果再改進吓啲物料~~~將啲配件再整細緻啲(好似宜家 SHF 拉打啲配件咁)~~~相信好快會追到 Figma Ge 水平~~~:77: 聽聞好似遲啲會有SHF 女動漫人物推出~~~今次係一個好好GE 踏腳石~~~:)
第二十三話的對打場面我網上睇過, 真係經典, 第一次見到變身系少女以龍珠式格鬥來戰鬥, 拳拳到肉...

呢隻 ...
藍保 發表於 31-5-2010 02:53 AM
多謝藍保兄支持~~~:) 其實二十一至二十四集我覺得係編劇突然神來之筆~~~同概定每集打一隻怪獸 GE 模式唔同~~~好連貫咁鋪排 EAS GE 轉變~~~:77:亦令我第一次睇 PC 覺得感動到眼濕濕~~~:(
支持some大!:78:
支持some大!
wingo1989 發表於 31-5-2010 03:37 AM
多謝 wingo 兄~~~:)
多謝手榴兄支持~~~睇個趨勢笨大睇重 PC 多過龍珠啲~~~今次 Peach 見到佢啲女 figure 改進&#216 ...
Somebody_Ex 發表於 31-5-2010 03:15 AM

就是美戰
不過美戰都已經播完
相信不是深坑
出埋DoReMi就好了:35:

雲上正低飛的小鳥像梯
來讓這小天使再踏人世
情路裡開開心築起了路軌
無任極速不會限制
嘗試伸手捉千串moonlight
而共你相識的這個midnight
遙望這星占卜前路是可會
將好似思想裡美麗