Toysdaily 玩具日報

查看: 19367|回復: 38

[分享討論] 新品分享~~~SHF Double Heat Metal

繼上個月尾推出的高價SHF Cyclone Joker 大受歡迎之後~~~今個月會一連推出另外兩個 Form~~~今日見到 HM 見街~~~當然唔會放過啦~~~係度同大家分享一吓吧~~~:43:

W 系列獲各方玩家讚好~~~好在其身型比例相當好~~~唔肥唔瘦啱啱好~~~但QC方面則有頗大參差~~~要抽盒蛋咁睇五六盒先會搵到一隻比較OK的美品~~~:38:呢點相信各位都知道

HM SHF 配有一支長一支短 W 棍~~~三對手~~~紅銀分色都幾搶眼~~~:43:

大家要留意紅色胸甲多數都有輕微積油~~~塵同少少刮花~~~:45:而銀色一邊會有輕微甩油同刮花痕~~~未開盒睇真係唔係好覺眼~~~所以有些少要靠各位手氣~~~:77:

HM 隻角同CJ 一樣~~~水口位係右下方~~~如果工友批得唔靚都幾明顯會有一點崩位睇到~~~:38:呢個情況又要令大家揀多幾盒

關節方面~~~SHF一般可動範圍係 HM 都無問題~~~隨便擺幾擺已經有一隻靚靚拉打企係你枱面上~~~充滿玩樂性~~~:73:

W 對複眼就真係殺食啦~~~亦係我最滿意GE地方~~~閃閃生煇好似對車尾燈咁~~~比起古迦對黑眼圈真係靚得多:35:

如果各位朋友想儲 W 系列~~~應該有心理準備要付出頗多金錢~~~如果無咩所謂~~~請慎選幾款收藏吧~~~:77:多謝欣賞~~~:)
好多靚相
支持呀:71:
支持:71:
HM 都幾靚, 大大會唔會買埋LT form?
:71:十卜~~~~我都入左手, 放假隨影打鬥場面:35:
支持一下先
好彩唔中不過
哈哈
:71:支持~~~~~
十卜~~~~~~~~~~
W都係買一隻就算.......:67:
HM 都幾靚, 大大會唔會買埋LT form?
八口八口 發表於 19-3-2010 03:16 AM
多謝欣賞~~~我應該會買晒所有 Form~~~因為好鍾意W 個故事同拉打造型~~~:)
佢咁搞法w只係cj,fj算:80:
多謝欣賞~~~我應該會買晒所有 Form~~~因為好鍾意W 個故事同拉打造型~~~
Somebody_Ex 發表於 19-3-2010 09:47 AM

我本來都諗住買CJ 就算@@
而加整整下就想佢地齊人.........
天呀......

4月GILLS 出一買3已經係事實
仲要黎多2 盒 C SET 同 H SET.....天呀......天亡我也!!!!
頭像被屏蔽
:71::71:
:71:good
sup :73:

原本都15/16 諗住買佢同 LT. 不過見佢隻紅色分左兩隻色, 而家都係整係入 CJ 同 FJ 算啦