Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Robot 魂 重戰機Mk-II, Gundam X, 驚爆危機 ARX-8 !!? 12/2

龍珠真係唔洗急住買
悟空同比達我要娜美星篇的造形:angry:
嘩~~~ 比達同悟飯都好得喎!!! 比達必入!!!
回復 1# taken

thanks for info 大大
    隻悟空個樣冇咁邪惡了....   {:2_116:}
我決定買  ---  Bandai 股票

:shiny: :shiny: ........... strike freedom同destiny........ (對光之翼呢!!!)

另外超西3悟空好似怪怪地咁嘅..........
我一向都覺得超西3本身個design夾硬黎 :(

隻V2睇睇下唔係太鍾意...  慳得一蚊得一蚊 :unhappy:
可能係魂店限定品、V2 gundam 都可能

........... strike freedom同destiny........ (對光之翼呢!!!)

另外超西3悟空好似 ...
iorik 發表於 6-2-2010 06:07 PM
最鐘意悟飯打斯路時嘅造型,如果有埋超級撒亞人2嘅頭換就正啦
v2好似髮線後移咁...
SHF RIDER, 比夠30個位, 即係差唔多全部RIDER都可以上榜咁滯= =, 玩我咩
卜魂估唔到無SIDE AS(我上去投過架......)
不過有VENOM, 即係大把野出啦(奸笑
紅、銀頭髮機, 紅有角機, 仲有好多好多, 不過要睇下佢肯唔肯咁玩......
比達ar!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coffeefee 發表於 6-2-2010 05:52 PM

同你反應一樣
比達呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 如果出埋M字就好喇 ,
仲有完全體斯路, 菲利 ~~另外...可以俾番有笑樣既吾空我嘛~:79:

ROBOT 魂暫時剩係得F91中
槍x劍可唔可以變型先:36:
變到就入
另外魔童個D EFFECT PARTS我諗都係魂WEB見嫁啦...
隻悟飯好正咁喎~~~快d出啦~~
超西3悟空淨係出個頭俾我地換parts就夠啦~~
連埋d閃電出appendix~~