Toysdaily 玩具日報

查看: 8830|回復: 31

[分享討論] Hottoys嘅Avatar有邊個會買???

如果倒轉黎問(有邊個唔會買)可能無人會覆我,真係好期待Figure真身出現,一定會男女主角一對買齊,出埋條龍都唔區!!!!
你地又會否科水???
如果倒轉黎問(有邊個唔會買)可能無人會覆我,真係好期待Figure真身出現,一定會男女主角一對買齊,出埋條龍都唔 ...
Rambo 發表於 20-1-2010 02:06

我都很喜歡AVATAR:$,但真係出12吋的話會好大隻:time:,條龍更甚:sad:,越是大隻便需越需精細造工:oh:,而且戲內男女主角及條龍的膚色都十分獨特,要神似好可能要全身上色才可:74:。

估計需新嘗試的技術甚多,購買如否一切都要看過實物才能決定:o(廢話中.............:DD)
唔會買
其實套戲同個 characters 都冇乜特別

我只買最後決戰版

我就唔會買了...因為只係一時興一排的玩意...睇左戲咪算lo~~~又冇續集..又冇敢寫包單...一年之後這個一時大熱的熱煎堆,唔提一定冇咩人會記得.......
(ps 如果出埋條龍味仲大過蝙蝠車???點擺呀??住半山的大大買返去都嫌阻地方啦.....唔通掛係床頭天花板嚒?)
我就唔會買了...因為只係一時興一排的玩意...睇左戲咪算lo~~~又冇續集..又冇敢寫包單...一年之後這個一時大 ...
BlackD 發表於 20-1-2010 10:43 AM

又冇續集..

James Cameron 已經確認將有續集 :66:

如果你還記得電影結束, 地球人返回原地,  你就知道會有續集 :77:
哩套一定同鐵達尼,T2 一樣, 冇人會唔記得~~ 占士金馬倫真勁~~
好想知hottoys會點出.
[quote]唔會買
其實套戲同個 characters 都冇乜特別
同意,好普通的戲,好看,但我覺得不算太好......
頭像被屏蔽
其實我覺得除左個機械人 同d戰機...d人物唔太吸引...冇乜興趣買...
套戲就好睇嘅~~
我想出1/6太大了,好難買得多,出埋條龍仲大件過Batmobile,會唔會只出Q版
tigerwong1972 發表於 20-1-2010 12:09 PM

小飛龍 (Banshee) 兩翼展開超過 20 尺, 1/6 = 40 吋 :26:

大飛龍 (Leonopteryx) 兩翼展開超過 50 尺, 1/6 = 100 吋 !!! :47:

結論: 不可能生產 1/6, 因為成本過高, 賣價也太貴

小飛龍至少要賣 HK $3,500  大飛龍起碼要 HK $8,500 :ice:
頭像被屏蔽
咪傻啦,版都未見你就問我買唔買?
一d消息都無~我都好其待ar~~
最想出女主角+裝甲黑犳(唔太記得個名~類似咁啦:?)
我諗應該出到掛,應該同bat pod差唔多大:p