Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的模型房-加新圖+ 1:6 collection

大大的私人空間好正:71: , 兼好羨慕 ; 第日買櫃擺玩具, 我會以大大的櫃作參考, 請大大勿怪:64:
GOOD AR,我諗個櫃起碼都要1皮:45: :45:
原帖由 roystoy 於 6-11-2009 12:06 AM 發表
大大的私人空間好正:71: , 兼好羨慕 ; 第日買櫃擺玩具, 我會以大大的櫃作參考, 請大大勿怪:64:

無任歡迎:47:
原帖由 xoxokin 於 6-11-2009 11:14 AM 發表
GOOD AR,我諗個櫃起碼都要1皮:45: :45:

係ga..不過連埋LED燈就唔止了....每支連牛冇記錯都要2魚有多,
果度成42支....淨係燈都成皮, 係咪重本得制:(

Very very beautiful! Actually, how much for total decoration?
:71: :71: :71: :71: :71:
你的珍藏真的豐富:handshake: 但其實我欣賞你的室內設計仲多過你的珍藏:DD 師兄你有讀過室內設計嗎?
太強了 :50: :71:
太強了:50::71:
大大好正呀, 請問自己做定係搵師傅做呀?!
wow....好型呀間玩具room:handshake:

回復 1# hellobil

噤應該影埋間 GYM 房啦喂 :62: !!! 果D都係玩具來 o加 嗎 !!!:love:你睇吓我幾大隻 , 都係在 Hellobil 間GYM 房操番來o加 !!!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有錢, 有心~:71:
本來係好 hea 咁訓左o係度 (淨係手指郁郁下絕不希望打字)

但睇完你個 post之後, 真係覺得唔讚你就枉為人.............

個櫃正到只可以講粗口形容........『好 xyz 正』......

100%肯定係我至今見過最靚既 玩具櫃....

有時間不如再影多d相上o黎睇下.....真係好正(堆飛機好型)

你堆槍 ..... 令我諗起一套戲......『槍王』(張國榮那套)
:71:cool