Toysdaily 玩具日報

CMs 裝甲騎兵 斷手斷腳?高人指點

尋日買左隻 CMs 裝甲騎兵 Votoms 紅膊頭一開拎起果時雙腳已斷...即刻 o 左,跟住左郁下其它關節...隻右手斷埋...:59:
我想問除左膠水之外重會唔會有其它方法可以救返佢:79:
問過冇得換.當時冇留意原來盒野俾人開過再用膠紙係同一個位再貼......唉...買果時已經俾女朋友係隔黎話緊...點知重要買左隻爛野重要爛成咁:56:

我見德哥都有 li 隻可唔可以教下我救返佢呀...十萬個唔該 Li 到 o既每一位:time:
原帖由 kitdor 於 16-9-2009 14:03 發表
尋日買左隻 CMs 裝甲騎兵 Votoms 紅膊頭一開拎起果時雙腳已斷...即刻 o 左,跟住左郁下其它關節...隻右手斷埋...:59:
我想問除左膠水之外重會唔會有其它方法可以救返佢:79:
問過冇得換.當時冇留意原來盒野俾人開過 ...

Is it a parallel import or official one or Hongxin?

If parallel, no way, probably try to ask your shop for replacement.

If official, ?Elite

If HongXin, try to search Yahoo Hong Kong auction for the telephone no.
Pal.................... Buy a new one.................... U have no choice.................... :59:

I have bought 3 already casue I have great love in Death Messenger..................... :59:
唔係 Hongxin 到買,但係我買果到問左話唔會換俾我.佢話係佢都係代理到入貨.話入左段時間有咩叫我自己 find 代理:help: 點都唔會幫我搞...
呢個系列係咁雞,我有隻都斷左手
還好可動性本來唔高(好?),痴返佢算鬼數
买来别玩,玩了就一定会断,这就是买CMS玩具所必须的觉悟