Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

簡單但喜歡~御劍 冥夜~

呢隻不知不覺地連039一起買入了~
但係玩左一陣已經係display櫃:unhappy:
原帖由 warxv 於 13-8-2009 02:17 PM 發表
?ib_____DOtgz0ncy入手前完全不認識這女子…太刀,長腿,黑色...剛剛出糧,條件達成,入手決定!!http://f20.yahoofs.com/hkblog/0 ...

露出度”.....只係99式前面用左紫色姐...如果用返訓練兵的那個露出度會高好多......
原帖由 iamsocheap 於 13-8-2009 08:18 PM 發表
唔知會唔會出埋隻game其他角色....係就死得.......
我要hayase同武
唔好意思, 我唔係幾識呢套野, 因為我SEARCH佢時只係見到有一系列的叫武御雷的機體好鬼型的, 同埋淨係搵到隻GAME, 但唔見有漫畫OR動畫, 我只係之前係一個討論區見到有一少段佢的卡通, 我好想搵返佢D卡通睇喔, 請問有無大大可以介紹一下呢隻野?
原帖由 希仔 於 15-8-2009 10:55 PM 發表

”露出度”.....只係99式前面用左紫色姐...如果用返訓練兵的那個露出度會高好多......

我記得 係pc 18禁版係 ................肉色既:70: 重有d粉紅色...:80:
原帖由 kyostanley 於 19-8-2009 12:49 PM 發表
唔好意思, 我唔係幾識呢套野, 因為我SEARCH佢時只係見到有一系列的叫武御雷的機體好鬼型的, 同埋淨係搵到隻GAME, 但唔見有漫畫OR動畫, 我只係之前係一個討論區見到有一少段佢的卡通, 我好想搵返佢D卡通睇喔, 請問有無 ...

除左game(18禁)....重有 game 全年齡......ova..........漫畫..(extra 同 unlimited..../alternative唔知有冇中文版) 同青文出左extra 既小說中文版 vol 1-2~
原帖由 iamsocheap 於 19-8-2009 02:46 PM 發表

除左game(18禁)....重有 game 全年齡......ova..........漫畫..(extra 同 unlimited..../alternative唔知有冇中文版) 同青文出左extra 既小說中文版 vol 1-2~

謝大大, 另外請問可唔可以p.m.下我邊度會有得搵到ova同漫畫??網上or街買都得,  thx!
原帖由 kyostanley 於 19-8-2009 03:12 PM 發表

謝大大, 另外請問可唔可以p.m.下我邊度會有得搵到ova同漫畫??網上or街買都得,  thx!

(MUV-LUV)ova!!那有e d野
贖罪/継承都係game...muv-luv冇ova ga...分支故仔就有ova
extra小說同漫畫..小說都仲見到有得買..漫畫就....
unlimited...漫畫上網啦....小說得日文
alternative.....小說好似e個月會完成....漫畫澄空做ing...做到12.5事件
原帖由 iamsocheap 於 19-8-2009 02:44 PM 發表

我記得 係pc 18禁版係 ................肉色既:70: 重有d粉紅色...:80:

只係可攻的人物會係這樣....
原帖由 希仔 於 19-8-2009 09:19 PM 發表

(MUV-LUV)ova!!那有e d野
贖罪/継承都係game...muv-luv冇ova ga...分支故仔就有ova
extra小說同漫畫..小說都仲見到有得買..漫畫就....
unlimited...漫畫上網啦....小說得日文
alternative.....小說好似e ...

咁請問分支故仔的ova係講咩同埋叫咩名?
原帖由 希仔 於 19-8-2009 09:33 PM 發表

只係可攻的人物會係這樣....

順帶一提 小說青文應該會一直出.extra ->>umlimited  ->>alternative..4期- 5期一個篇??詳情真是不清楚...我在青文推薦時只出到3 ..............:45:
漫畫全部都冇中文實體........但有中文網絡版...我dl 左 extra 同 unlimited 你要可以pm 我:45:
muv luv 分支我記得有2個?? 總之會出左好多age 既人物...詳情忘記了....
反正我只入手 extra umlimited 同 alternative pc game..(好似都係18禁版....orz)
volk a3 冇買....因為都冇合金成份但又賣到咁貴.6xx-7xx.....(係日本買平好多...幾時先去日本搵呢d怨念物)

剛找到的...看來正傳冇ova
小説 [編集]
  • なお、5巻以降は『マブラヴ オルタネイティヴ』のノベライズである

コミックス(comic) [編集]
  • マブラヴ UNLIMITED編:全4巻 著:緋呂河とも/原作:âge (メディアワークス)
  • マブラヴ アンリミテッド 1巻 (ISBN 4840230536
  • マブラヴ アンリミテッド 2巻 (ISBN 4840233691
  • マブラヴ アンリミテッド 3巻 (ISBN 4840237905
  • マブラヴ アンリミテッド 4巻 (ISBN 4840238324