Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 用血汗錢組成的 YAMATO & BANDAI MACROSS 1/48 VF-1 機隊 !!

YMT IP,6.3魚,不過個盒比較殘>T<
今天終於入埋DYRL的VF-1A柿崎機及VF-1S一條輝機,加埋上星期六入的DYRL的VF-1A一條輝機,我的1/48 VF-1機隊完 ...
xoxokin 發表於 11-5-2010 11:40 PM

恭喜哂:77:

咁遲都追得返,勁呀~  仲入唔入其餘果d?:handshake:
Good collection wor!!!
好正呀﹗努力繼續儲埋剩返果d
:77: 正呀!  :handshake:
請問各位師兄VF-1A柿崎機TV COLOR邊度買?拜託協尋,感謝感謝
恭喜哂

咁遲都追得返,勁呀~  仲入唔入其餘果d?
呂品器 發表於 12-5-2010 12:10 AM

唔入了!!因為本人只玩開SIC,現在入了O甘多架見老婆未出聲好自己停 >T<
同埋其實都幾貴,這裡10架機連兩套parts已經成95魚(最貴兩架TV VER 限定).

我都係繼續我的SIC之路算了!!
請問各位師兄VF-1A柿崎機TV COLOR邊度買?拜託協尋,感謝感謝
private_ron 發表於 12-5-2010 12:52 AM

VF-1A柿崎機TV COLOR在日本網 MANDARAKE 果度 ONLINES 購買的不過現在已經無TV COLOR 了!!
回復 54# xoxokin

感謝~~
.....,現在入了O甘多架見老婆未出聲好自己停 >T<
...
xoxokin 發表於 12-5-2010 09:15 AM
:DD:77:
吸引
:71:great collection
本來我的VF-1 1/48 機隊已經完成,但是上年12月在日本過聖誕節見到VF-1 本書但是又買唔到,返到香港又搵己唔到,攪到要去日本亞馬遜訂,兩本書好正.

點知睇完中哂毒,覺得一個小隊要有3架機組成,而1架小隊長機外應該有2架蛋散機跟隨,所以我開始上網BID(HK & JAPAN)終於用左未來政府會派發$$$$$$,唔理性地...........唉去片啦....

1A 灰機都兩隻 :46:
:71::71::71:
awesome collection