Toysdaily 玩具日報

VF100 - Armored Messiah VF-25F

原帖由 呂品器 於 29-7-2009 09:53 發表

VF100得呢個有stand跟;因為佢靠自己係唔會企倒既!

1/72模型都一樣,只有重裝版會跟埋個stand。但模型版個stand好用好多。

另外回應其他大大:

- 支大槍唔係跟重裝25F黎既!係25G既

- 甲唔可以除
...

OIC, thanks Bro.  BTW, where did you get this ??
原帖由 Godzima 於 29-7-2009 12:35 PM 發表

OIC, thanks Bro.  BTW, where did you get this ??

我係「雞王」買;不過「而家點」都有呢個價(3.5F)。:64:
如果價錢再下跌一點先會想買
始終用左平價買左無甲版
太貴就唔會買2隻
又唔知robot 魂想點,又出vf-25
真係要睇定d 先

原帖由 呂品器 於 29-7-2009 12:37 發表

我係「雞王」買;不過「而家點」都有呢個價(3.5F)。:64:

Angel said : Your VF25S was grabbed @ 4算 !!  Please wait !!!  :* :*
Devil said :  It was just $80 more fm the bottom and is 50 more fm your target, 早買早享受 !! Go for it !!!  :he: :he:

I said :  :time: :time: :no: :no: :die: :die:
原帖由 呂品器 於 29-7-2009 12:37 發表

「而家點」 ---> you mean "Vegetable Shop" ??  :shiny: :shiny:
原帖由 Godzima 於 29-7-2009 01:18 PM 發表

「而家點」 ---> you mean "Vegetable Shop" ??  :shiny: :shiny:

係果個場,不過係第二間舖 (2樓)

菜檔基本上冇Bandai野既... :64:
頭像被屏蔽
都唔錯喎~!
諗得過~
早買早享受啦....我之前一舊水bid咗隻二手1/100 25F 要黎襯托隻Yamato Konig Monster, 滲咗線唔玩变形齋玩人型我覺得夠可動夠靚仔的 。
呢隻就更靚仔, 睇相以為係1/72模型....不過估唔到企唔穩...
原帖由 WalkerMachine 於 29-7-2009 13:46 發表
早買早享受啦....我之前一舊水bid咗隻二手1/100 25F 要黎襯托隻Yamato Konig Monster, 滲咗線唔玩变形齋玩人型我覺得夠可動夠靚仔的 。
呢隻就更靚仔, 睇相以為係1/72模型....不過估唔到企唔穩.. ...

You are Devil, Bro. WalkerMachine !!! :74: :74:
原帖由 WalkerMachine 於 29-7-2009 01:46 PM 發表
早買早享受啦....我之前一舊水bid 隻二手1/100 25F 要黎襯托隻Yamato Konig Monster, 滲 線唔玩  形齋玩人型我覺得夠可動夠靚仔的 。
呢隻就更靚仔, 睇相以為係1/72模型....不過估唔到企唔穩.. ...

模型都企唔倒既時候...  VF100都冇咩可能有計 :ice:

P.S.  一舊水25F抵玩!
毒發身亡   頭先入左  :70:
原帖由 dragonman 於 29-7-2009 02:02 PM 發表
毒發身亡   頭先入左  :70:

:Q 入左......

1隻定3隻吖:Q
原帖由 Warmblood 於 29-7-2009 02:07 PM 發表

:Q 入左......

1隻定3隻吖:Q
一盒咋
真係入三盒擺三個mode咩 :51:

原帖由 dragonman 於 29-7-2009 02:09 PM 發表
一盒咋
真係入三盒敗三個mode咩 :51:

:( 我信架.......
原帖由 Warmblood 於 29-7-2009 02:10 PM 發表

:( 我信架.......
不過插水果陣可能入多兩盒到未定 :p