Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Leo_fat_guy

My Taiwan 手信&玩具 &韓版勇者 p.1 add 了Taiwan trip 相

相片吸引...
原帖由 kaiyu 於 24-7-2009 06:13 AM 發表
大大好多戰利品WOR.@@
我E+都係台灣..大大D食既手信邊度買架:43:
M記隻杯我都換左2隻:71:

大大換左which colour ? 我都好想買多幾隻,but我只是M記eat 一個早餐,so得一隻:oh:
有一個一定要買的是捷運~台北車站的一間買的苧泥<show>是9份的一間份店
D食既手信主要是在101and機場禁區買的,but remember一點是where的百貨公司and101都是11:00a.m.先開的,
果時因時間關係最後一日先買手信,一早8:00A.M.出hotel想買手信:he: ,去到101先get到百貨公司and101都是11:00a.m.先開:Q ,所以去了
品看books,and then buy &#21655;十幾本books:D ,一到10:30開始離開搭taxi 去日本人開的大的百貨公司到了百貨公司才feel 到da手信好日本不太本地feel:help:
想走去101時,見到有toysrus見到貨俾money即go to 101:77: ,去到101時落去super market到買手信,由於我是搭4:00P.M.機走,所以買的時候好像打仗:die: :70:
and then i bought a ice bag in the super market, 因為我like da野飲,所以回去到西門町的hotel我立即去左near紅樓的來爾富買左10幾支野飲put in  ice bag ,如果你喜歡的話都可以照做...但好重:70: ,
好正有汽的&#21867;喱汽水一定要飲:) 可以的話要bring回hk,hk沒有的:66:
:p :p :p
因為家中的姐姐在5年前開始去了台灣到現在去了4-5次左右,其中一次仲是exchange左half-year,所以家人都開始怕怕da eat 手信:55: 唔好意思da買手信的地方好hea...:64: 所以買給家的主要是乖乖等的本地零食and野飲,book等...到最後的結果是重死了自己因為只有我和我家姐去:31:

原帖由 Leo_fat_guy 於 24-7-2009 07:20 AM 發表

大大換左which colour ? 我都好想買多幾隻,but我只是M記eat 一個早餐,so得一隻:oh:
有一個一定要買的是捷運~台北車站的一間買的苧泥是9份的一間份店
D食既手信主要是在101and機場禁區買的,but remember一點是wh ...

多謝晒大大咁詳盡既報告..M記隻杯我換左綠色同灰色咋..想換多幾隻既時侯已經冇晒
隻芬達汽水見過但唔敢買..聽大大咁講..一陣出去買黎試下 呵呵
頭像被屏蔽
原帖由 kaiyu 於 24-7-2009 07:39 AM 發表

多謝晒大大咁詳盡既報告..M記隻杯我換左綠色同灰色咋..想換多幾隻既時侯已經冇晒
隻芬達汽水見過但唔敢買..聽大大咁講..一陣出去買黎試下 呵呵

大大唔駛客氣:) , 回來hk後可以的話放一些taiwan trip的相&手信:71: :71: in TD
祝你一路順風 !!!:43: :43:

原帖由 影武者 於 24-7-2009 06:48 AM 發表
相片吸引...

吸引的話可以去Taiwan玩一玩真是不錯:43:
原帖由 Leo_fat_guy 於 24-7-2009 03:13 PM 發表

大大唔駛客氣:) , 回來hk後可以的話放一些taiwan trip的相&手信:71: :71: in TD
祝你一路順風 !!!:43: :43:  

哈哈哈..可能會令大大失望
因為去台灣主要係搵女友..所以冇乜點出過去玩..同買野
本來23號就飛返黎香港..不過實在有D唔捨得..所以將機票改期到8/8號先返黎
身上既錢唔係淨返好多 哈哈 :56:
一陣去買樂透..睇下嬴唔嬴到D錢黎掃貨 哈哈

隻勇者好正呀:71:
原帖由 kaiyu 於 24-7-2009 07:39 AM 發表

:43: hk都有隻杯換la
原帖由 Leo_fat_guy 於 29-7-2009 11:39 PM 發表

:43: hk都有隻杯換la

打電話返香港叫阿媽幫我換先得 呵呵
大大隻芬達汽水果然係幾正 呵呵 應該會買少少返香港
樂透我中唔到...改機票又用左8xx..e+身上面唔係淨返好多錢 哈哈
買唔到玩具返香港
THZ for sharing photos!:71: