Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原文章由 小刺蛋 於 29-3-2007 17:24 發表
買了 SIC 37 未呀??

刺蛋兄, 當然買了.......3月29 拉打亦令我破產了~!!:no:

破產check list:
1. vol. 14 S.I.C. 1號 + 電單車
2. vol. 19 S.I.C. 阿傑多 x 2 盒
3. vol. 36 S.I.C. Garren + Chalic
4. vol. 37 S.I.C. Blade Jack Form + Leangle
5. S.I.C. 匠魂 8 全彩 拉打 7 隻
6. Ultimate Solid 3 扭蛋 1 set
死了~!!:die:

原文章由 潮流特駒 於 30-3-2007 08:41 PM 發表

苦~!!:cool:

:die:為左mh....同埋黎緊要買既product......儲錢.....我成輯blade skip晒呀:sad::sad::sad:明明好高質.....唯有o係度睇相
原文章由 潮流特駒 於 31-3-2007 03:52 AM 發表

刺蛋兄, 當然買了.......3月29 拉打亦令我破產了~!!:no:

3. vol. 36 S.I.C. Garren + Chalic
4. vol. 37 S.I.C. Bl ...

全部都係黃埔肥趣產物??(我好耐冇去check貨)
原文章由 潮流特駒 於 31-3-2007 03:52 AM 發表

4. vol. 37 S.I.C. Bl ...

Wow! Great stuff  ar big big!
頭像被屏蔽
原文章由 Horus 於 31-3-2007 12:57 發表

全部都係黃埔肥趣產物??(我好耐冇去check貨)

一部份....
原文章由 anthonyhins 於 31-3-2007 13:12 發表
ne....how much for ta agito???

agito 分兩個地方入....由 $1xx-$2xx :^
頭像被屏蔽
原文章由 anthonyhins 於 31-3-2007 19:34 發表

NANI....thats cheap la....:no:

其實最初入第一盒都係$33x....第二盒...$31x...第三盒...$2xx.....第四盒....$1xx.....續步回落:no:
頭像被屏蔽
原文章由 anthonyhins 於 31-3-2007 20:04 發表
oh man...you found a big ''water fish'' ar....

hell...agito was the first there i knew on sic series....
but i havent bought yet....its expensive in malaysia la......:$

PM me...I try search and may help for mail to you...
:shiny:
SIC vol.23 係我想左好耐, 入多一隻黎改既龍騎, 但一路都找不到.....今天4月3日終於入手喇~!! 好開心~~!! :DD
原文章由 潮流特駒 於 3-4-2007 10:07 PM 發表
SIC vol.23 係我想左好耐, 入多一隻黎改既龍騎, 但一路都找不到.....今天4月3日終於入手喇~!! 好開心~~!! :DD

嘩!今日今日仲有得賣?!
之前大大入到AGITO我都覺得驚...."
尼隻唔係仲搶手過AGITO的嗎?!
大大好野喎!今時今日仲入到!!
原文章由 Horus 於 3-4-2007 22:18 發表

嘩!今日今日仲有得賣?!
之前大大入到AGITO我都覺得驚...."
尼隻唔係仲搶手過AGITO的嗎?!
大大好野喎!今時今日仲入到!!

係.....我自己都估唔倒....:D
原文章由 潮流特駒 於 3-4-2007 22:07 發表

其實見到vol. 24仲有 :shiny: