Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原文章由 潮流特駒 於 1-5-2007 12:45 AM 發表
買比sic龍騎既新車........好開心 :DD

啱Size 口架咩??? :?:?
原文章由 潮流特駒 於 1-5-2007 12:45 AM 發表
買比sic龍騎既新車........好開心 :DD

我都有諗過買古迦果架裝著甲蟲合體電單車俾加迦
不過好似唔岩size
而且個feel都唔岩...
原文章由 玩具 於 29-4-2007 12:38 AM 發表

大大請問價位大概幾多 ?
自從見到 SIC chalice 就開始心郁...
:love:
以前都好欣賞不過未至於想買...

你知啦... 我呢 d 學生一個... 真係無咩能力要計盡晒先敢買...

37X -----> vol. 36

33X -----> vol. 37

all japan version........
原文章由 nwcwa 於 1-5-2007 19:00 發表

我都有諗過買古迦果架裝著甲蟲合體電單車俾加迦
不過好似唔岩size
而且個feel都唔岩...

之前見街有膠版2款 size太小, 這架比較 fit, 在2手寄賣買既, 仲要係金屬上螺絲的, 幾好feel :DD
原文章由 NAVIgator 於 1-5-2007 05:17 AM 發表
恭喜啊!駒兄
又有新玩具玩

小弟都唔執輸...開玩具

P.S.係MK o既賊船 見到一隻超大隻o既黑魔(都係竹谷design,同呢隻差唔多姿勢)超型仔呀

最近中左sic電腦奇俠毒:no:, 有冇大大知賊船隻超大黑魔係mud東東:?同有冇大電腦奇俠:?

[ 本文章最後由 fallout8 於 5-5-2007 11:18 PM 編輯 ]
原文章由 fallout8 於 5-5-2007 11:17 PM 發表

最近中左sic電腦奇俠毒:no:, 有冇大大知賊船隻超大黑魔係mud東東:?同有冇大電腦奇俠:?

This version is come from a movie called Hakaidar.  U can treat the final boss of the movie is Kakaidar (Orginally in white colour but changed to Blue and Red for its final form)  :)
原文章由 Douglas.M.Saint 於 5-5-2007 11:22 PM 發表

This version is come from a movie called Hakaidar.  U can treat the final boss of the movie is Kakaidar (Orginally in white colour but changed to Blue and Red for its final form)  :)

oic...thanks德brother:)
求邊度有sic 35,36,around幾錢,我搵到就死了.....
我最近都入左sic01, 隻電腦奇俠造型真係正到:^.........簡直係一件藝術品:handshake:
希望sic05快d再販

Roar ~~~~!!!!

蛇~~~蛇~~~~蛇!!!

有我2號在, 休得在此作惡

哈哈哈!!! 趙應春

哎呀

迷云鎖~~~蛇~~~蛇~~~~蛇!!!

碎顎拳!!  

倒頭椿~~~~~蛇~~~蛇~~~~蛇!!!

滅絕手刀

勝利係屬於我的!!! 哈哈哈哈哈
原文章由 小刺蛋 於 15-5-2007 06:42 PM 發表

Roar ~~~~!!!!

蛇~~~蛇~~~~蛇!!!

http://farm1.static.flickr ...

:cool:睇見都打冷震=-="完全係醫返都O徒藥費..........

我想問呢...
呢隻係咩product?
好得意bor∼ 我想問吓有冇大大預定左sic38, 個心15,16唔知定唔定好:no:
睇完啲咁殘忍嘅圖之後, 不如睇吓以下兩張..:shy:

"雪地劍塚":!

"師徒..":(
原文章由 nwcwa 於 15-5-2007 11:25 PM 發表

我想問呢...
呢隻係咩product?

700 yen RHS 的黑獅子!! From獸 拳戰隊!!