Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原文章由 NAVIgator 於 19-4-2007 11:11 PM 發表
今日入o左好多o野......
期中一樣係佢

盡力show 哂d配件出o黎,不錯吧?

死喇...sic毒...發作喇......:*
呢隻今日見過1魚2蟹仲有找:ice:
一魚兩蟹~~~咁平~~~
好彩我都係用差唔多呢個價入,仲要包埋佢o地

(圖係yahoo搵到的,借來用用:shy:)

但係我搵唔到平的黑魔(vol 4)......:die:
你見唔見呀?我見到o既都要成兩條魚啊:no:
見到平d o既勞煩pm我:shy:
thx
原文章由 kimcity 於 20-4-2007 12:12 AM 發表

真珠都無咁真:shiny:
在兆萬地庫x夢

Thank you!落去睇吓先:DD
原文章由 Andrew!! 於 20-4-2007 18:36 發表

Thank you!落去睇吓先:DD

:no: 咁平??
原文章由 kimcity 於 20-4-2007 12:15 AM 發表
呢隻今日見過1魚2蟹仲有找:ice:

甘平?邊樹有得賣?我係社團見到賣三條魚:ice:
原文章由 fallout8 於 25-4-2007 23:31 發表

甘平?邊樹有得賣?我係社團見到賣三條魚:ice:

社團.............:die:
我有問題,
我有隻AGITO SHINING FORM的SIC,
但是手掌太闊了........
唔可以好好地咁拎住兩把刀,
一放上去就跌落黎.......
(BURNING FORM則沒有此問題,因為有一隻可以拎武器的手掌.....)
有冇方法可以俾佢好好咁拎住舉起兩把刀?
唔該~
原文章由 獅子王凱 於 27-4-2007 23:39 發表
我有問題,
(BURNING FORM則沒有此問題,因為有一隻可以拎武器的手掌.....)
有冇方法可以俾佢好 ...

試下以下三個方法:

1. 用BURNING FORM手掌 :DD
2. 用 保貼 :shiny:
3. 用風筒吹軟SHINING FORM手掌, 吹軟後變形, 然後浸冷水固定 :^

p.s. 唔得唔好鬧我 :shy:
原文章由 獅子王凱 於 27-4-2007 23:39 發表
我有問題,
有冇方法可以俾佢好 ...

因为我多咗只龙牙,所以我将d手俾咗shinning agito:shiny:
請問各位大大買sic點樣分真假??
我想買返隻rx送比朋友做生日禮物
希望唔好唔理我.....
原文章由 潮流特駒 於 28-4-2007 01:54 AM 發表

試下以下三個方法:

1. 用BURNING FORM手掌 :DD
2. 用 保貼 :shiny:
3. 用風筒吹軟SHINING FORM手掌, 吹軟後變形, 然後浸冷水固定 :^

p.s. 唔得唔好鬧我 :shy:

1.BURNING FORM果隻唔同色........XD..
2.呢個試過......不過2舊藍色野會怪怪地
3.得閒試下,不過好似好複雜~~~

唔該晒~
原文章由 囉囉囉 於 28-4-2007 12:53 發表
請問各位大大買sic點樣分真假??
我想買返隻rx送比朋友做生日禮物
希望唔好唔理我.....

"RX" Vol.16 現時還未發現有假貨!請放心.:):):)
原文章由 sicgundam 於 28-4-2007 01:06 PM 發表

"RX" Vol.16 現時還未發現有假貨!請放心.:):):)

thx呀大大^^
我去過雞旺睇,都好多sic喎,可唔可以有大大透露下邊間比較可信/唔吾信@@?
[唔係度講可唔可以pm我知?我淨係知q太狼好xx咋...]
:die:
我最近半年先儲sic...發現好難...
好多都賣到好貴,唔知有冇大大介紹邊d地方可以用比較合理價錢入手

想入 SIC22,23,24,28,29,30 :no:

本來諗住上yahoo bid..但係又話要有分..未買過野點會有分呢...
原文章由 toy999 於 28-4-2007 01:32 PM 發表
我最近半年先儲sic...發現好難...
好多都賣到好貴,唔知有冇大大介紹邊d地方可以用比較合理價錢入手

想入 SIC22,23,24,28,29,30 :no:

本來諗住上yahoo bid..但係又話要有分..未買過 ...

不過宜家要搵番呢d真係也虎會比較容易同埋平
你可以試下係''問題''度留e mail或者電話
問下佢冇分得唔得
有d賣家會因應情況冇分都bid得
我都係也虎bid左幾隻sic