Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原文章由 nwcwa 於 8-4-2007 03:27 PM 發表

正呀!!!
最前排果三隻都係vol 13嗎??:love::^:shiny:

中間隻紅不是...
後面隻紅先係:shiny:
原文章由 kimcity 於 8-4-2007 03:46 PM 發表

中間隻紅不是...
後面隻紅先係:shiny:

第二排右手面果隻黑金係vol22 ??
原文章由 nwcwa 於 8-4-2007 03:47 PM 發表

第二排右手面果隻黑金係vol22 ??
不....是港產的...
真嗰隻係限定:天價:ice:
原文章由 kimcity 於 8-4-2007 03:55 PM 發表
不....是港產的...
真嗰隻係限定:天價:ice:

黑金古加我最愛.........................
小弟只有一隻sic...就係好耐好耐之前買o既RX and Black:ice:
想問下...Black果套甲,係唔係一定要用番RX OR 影月o既body?

仲有,我想買番隻1號(開口look好正:shy:),想問下vol.7,即係不可動果隻而家係唔係炒到好貴?Thx
原文章由 NAVIgator 於 9-4-2007 05:07 AM 發表
小弟只有一隻sic...就係好耐好耐之前買o既RX and Black:ice:
想問下...Black果套甲,係唔係一定要用番RX OR 影月o既body?

仲有,我想買番隻1號(開口look好正:shy:),想問下vol.7,即係不可動果隻而家係唔係炒到 ...

1.  Yes!
2. Yes................ Expensive if Bandai no plan to re-issue it..................... :(

For status of Shocker Rider, u can try 2/F, In's Point!  :)
頭像被屏蔽
昨晚行皆旺地庫,有間賣港制SIC店,見到盒嚮鬼3鬼SPECIAL EDITION,賣3條魚仲有找,話係日版,及LAST一件,即買.
照各位所知,有冇可能是老翻,或米奇貨
原文章由 PPY 於 11-4-2007 09:06 AM 發表
昨晚行皆旺地庫,有間賣港制SIC店,見到盒嚮鬼3鬼SPECIAL EDITION,賣3條魚仲有找,話係日版,及LAST一件,即買.

係唔係米奇就真係答你唔到,老番就一定唔會:)
原文章由 PPY 於 11-4-2007 09:06 發表

1/f OR b/f?? :?
原文章由 潮流特駒 於 11-4-2007 09:19 PM 發表

1/f OR b/f?? :?
串爆四眼仔:blame:
我的vol 13 古加終於都到手喇~
好開心:love:

今日見到有古加的淨素體散賣
唔知係咪假既呢??
原文章由 nwcwa 於 11-4-2007 10:57 PM 發表
我的vol 13 古加終於都到手喇~
好開心:love:

今日見到有古加的淨素體散賣
唔知係咪假既呢??
千其不要買,好雞的。也不是正版...
仲要差不多2舊.....:*
5條就差不多:shiny:

[ 本文章最後由 kimcity 於 11-4-2007 11:14 PM 編輯 ]
原文章由 kimcity 於 11-4-2007 11:11 PM 發表
千其不要買,好雞的。也不是正版...
仲要差不多2舊.....:*
5條就差不多:shiny:

:no::no::no:
我今日見到的素體真係差唔多2魚!!!
不過我第二隻vol 13應該好多都會到手:shiny::shiny::shiny:

古加真係好正!!!:love::love::love: