Toysdaily 玩具日報

One Piece 綜合討論區

原帖由 pingu 於 23-1-2009 15:55 發表

冇chopper man既:71:
原帖由 pingu 於 29-1-2009 11:33 PM 發表

我對玩具的認知唔係太多,我怕自己做得唔好,都係得"好過去搶"或其他大大好D

我唸最佳人選係 "你要" 討論區果位 mr.x 大大:34:
原帖由 pingu 於 29-1-2009 11:36 PM 發表

只是因為大大更愛龍珠吧? 大大之前那個坐珠POST真的十分有心機!
有冇入到最近的組立式龍珠figure? 我因為財力&地方有限唯有開少條line.....仲有白金之星黎緊..期待中!!

也是,愛龍珠多些,但近排好愛OnePiece,卡通好像好看過漫畫。
但最慘係龍珠無類似POP的玩具,
基本角色出晒,成日出來出去都係悟空,比達,
"白金之星"我都唔敢講,還好我喜歡第5代jojo更多,所以只好放棄。
:36: ...............勁到無朋友.................
頭像被屏蔽
今天有時間又買左張卡紙,重新再影下我的P.O.P.:43:

不多作介紹了

影完才發覺忘了影CHOPPER MAN....
尚欠名單 : 史莫卡,田鷸,貝爾瑪,卡魯鴨........

幼年版

好正既COLLECTION呢~!!!
其實我覺得儲one piece 野最慘係儲q版盒蛋果條line....
d舊款比人炒到....:53:
樓主不如將這個post 改為one piece 綜合討論區:77: ~~~太正

回覆 51# 的文章

我個人認識POP系One Piece最好系列、Nice Picture!:71:
WOWOWO.... very nice.
我只儲主要成員9個,
但每次見到其它POP,都好心動
但一定要忍手,太大了,儲唔到!
:71:
原帖由 Devil_Fudou 於 7-12-2008 03:52 AM 發表

我都有儲POP呀~!!! One Piece野黎講, 我大概只攻POP, 因為出得太多其他野喇~~ 好難買得晒...
所以集中火力, 剩係儲POP!!

:50: 大大入到史莫卡(白獵):71: :71: :71: 小king的怨念物之一
史莫卡呀!!太貴入唔到呀:help:
原帖由 tdpl2620 於 7-6-2009 01:56 AM 發表
好正既COLLECTION呢~!!!

thank you!!

原帖由 sk9091 於 7-6-2009 11:50 AM 發表
其實我覺得儲one piece 野最慘係儲q版盒蛋果條line....
d舊款比人炒到....:53:

儲minibighead都唔錯,如果唔強求sp的話.........:26:

原帖由 officeboy3988 於 7-6-2009 12:11 PM 發表
樓主不如將這個post 改為one piece 綜合討論區:77: ~~~太正

開"綜合討論區"需要申請嗎? 已問了版主

原帖由 dragonstar 於 7-6-2009 12:18 PM 發表
我個人認識POP系One Piece最好系列、Nice Picture!:71:

謝謝!! 影左好耐,顯醜了

原帖由 toysbear 於 7-6-2009 06:32 PM 發表
WOWOWO.... very nice.
我只儲主要成員9個,
但每次見到其它POP,都好心動
但一定要忍手,太大了,儲唔到!

我都已經冇位放了..........

原帖由 choikitcheong 於 7-6-2009 11:32 PM 發表
史莫卡呀!!太貴入唔到呀:help:

的確去到呢個水位好難比得落手,無了期等佢再版啦或者
原帖由 officeboy3988 於 7-6-2009 12:11 PM 發表

德哥幫我改左了,以後大家多一點吹下水啦

另外新一套果子盒旦已經出左了!!