Toysdaily 玩具日報

One Piece 綜合討論區

原帖由 於 7-12-2008 03:27 AM 發表
-.-點解海賊王好似冇乜出可動商品咁

Figma可以考慮下喎~~ 呵呵~~
原帖由 Devil_Fudou 於 7-12-2008 03:52 AM 發表

我都有儲POP呀~!!! One Piece野黎講, 我大概只攻POP, 因為出得太多其他野喇~~ 好難買得晒...
所以集中火力, 剩係儲POP!!

smoker 呀:help: :help:
原帖由 choikitcheong 於 7-12-2008 07:06 PM 發表

smoker 呀:help: :help:

放心吧 相信smoker 和其他會再版的:65:
MR X:34: :34: :34: 某討論區上的op收集神人:34:
不過樓主都算好la 都叫入到d中古野:71:
原帖由 於 7-12-2008 04:27 PM 發表
-.-點解海賊王好似冇乜出可動商品咁

出過ga 不過又係一個斷尾ge系列...

我都有依套 不過仲差 ace:70: 超難搵:79:
原帖由 好過去搶 於 7-12-2008 04:07 PM 發表
樓主的扭旦好正, 我都想買,可惜無行貨, 日版又太貴, 所以未買,

下面我都分享一下,我的one piece啦,

http://farm4.static.flickr.com/31 ...

大大的櫃排得好靚啊!! 指南針路飛 另一怨念物呢.............

原帖由 MAX 於 7-12-2008 03:01 AM 發表
以前SET超造形魂夾板情景組合都好靚...可惜又係停左.....

不知道MAX大都有玩ONE PIECE呢

原帖由 Devil_Fudou 於 7-12-2008 03:52 AM 發表

我都有儲POP呀~!!! One Piece野黎講, 我大概只攻POP, 因為出得太多其他野喇~~ 好難買得晒...
所以集中火力, 剩係儲POP!!

真羨慕大大 排列得好好!!
好像全部都是初版呢 真幸福!!
我還欠SMOKER 田鶚 及NAMI義母......:79:

原帖由 leerold 於 7-12-2008 12:57 PM 發表

請問有無一番抽獎果隻?
我未見過實物

對我來說太貴了
原帖由 sk9091 於 7-12-2008 08:05 PM 發表
MR X:34: :34: :34: 某討論區上的op收集神人:34:
不過樓主都算好la 都叫入到d中古野:71:

其實我先在某區POST了
一時忘記沒修改照搬過來
大大真好眼力!!
原帖由 sk9091 於 7-12-2008 08:07 PM 發表

出過ga 不過又係一個斷尾ge系列...

http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/0/8/4/9/siuhong425-img450x ...

呢隻我都有 不過只得一隻路飛
艾斯有都超貴!!
原帖由 阿噗高達 於 7-12-2008 11:58 AM 發表
海賊王..
我公司有好多女同事都中意睇-_-
本人亦極度喜歡呢 :71: :71:
之前救魯賓個度好感動!!

是因為索柏的關係嗎?
呢一幕曾經係咁二玩一下
請勿見笑

原帖由 pingu 於 8-12-2008 12:51 AM 發表

大大的櫃排得好靚啊!! 指南針路飛 另一怨念物呢

咁都俾你留意到,好眼力啊! :71:

呢隻 指南針路飛 之前係日本yahoo見到, 香港好少見,

不過有次無意中行旺角,見到有二手,仲要九成新

都係睇一場戲的價錢,二話不說即入了!  :^

(可惜無盒) :38:
原帖由 pingu 於 7-12-2008 11:39 AM 發表
真羨慕大大 排列得好好!!
好像全部都是初版呢 真幸福!!
我還欠SMOKER 田鶚 及NAMI義母..... ...

路飛是第3版... 鴛鴦色的那版.... 沒辦法.... 初版和第2版太貴了... 差不多上千...
NEO版的面相又沒那麼帥.. 只好買第3版囉... 可能自己噴一噴上身的顏色吧...

卓洛是NEO.. 和路飛一樣... 初版跟第2版太貴了.... 第3版又鴛鴦色...
幸好NEO面相一樣, 所以就入了NEO版...

其他的都是初版或第2版, 不是NEO~ 當然除了只有NEO版的新角色啦~
:love: 做得好!
原帖由 pingu 於 8-12-2008 12:39 AM 發表
不知道MAX大都有玩ONE PIECE呢

因為以前亞視播過一排....所以出左事....
toys有少量咁啦...係得個套超造型魂...同儲下feeling figure collection咁囉....:)
原帖由 行天之道 於 7-12-2008 12:10 PM 發表

点解有2个VERSION???
我喜欢原色的.

左無骨人
右加入了骨人
:73: :73:   nice. keep on . man:52: