Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] ALE Club House..

原帖由 gundamrx782 於 25-11-2008 03:06 PM 發表

又關我事﹖﹖:@ :@
o甘就要玩大D啦:66:

:30: 玩大d........邊個portion先.....:shiny:
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 03:06 PM 發表

我今晚買重"阿址米蘭"讓一球/球半......Blood...可以咁樣講麻?:(

:46: 掂
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 03:02 PM 發表

又出去做嘢啊! 咁晏既? :67:

響道呀...................無心情出POST之麻.......................因為尋晚部PS2瓜左柴讀唔倒碟,所以今日無心情出POST:cool: ........................不過見您班友仔又俾人LOCK POST都忍不住笑左出黎:DD

原帖由 gundamrx782 於 25-11-2008 03:06 PM 發表

又關我事﹖﹖:@ :@
o甘就要玩大D啦:66:

我地之前d post玩到好大.....所以封殺晒!:80:
TD 高登"6 卵蛋" 就係我地......:34:
原帖由 UFO 於 25-11-2008 03:08 PM 發表

響道呀...................無心情出POST之麻.......................因為尋晚部PS2瓜左柴讀唔倒碟,所以今日無心情出POST:cool: ........................不過見您班友仔又LOCK POST都忍不住笑左出黎:DD

不是您班友仔...
係ALE...一家人....
原帖由 UFO 於 25-11-2008 03:08 PM 發表

響道呀...................無心情出POST之麻.......................因為尋晚部PS2瓜左柴讀唔倒碟,所以今日無心情出POST:cool: ........................不過見您班友仔又俾人LOCK POST都忍不住笑左出黎:DD

現在好似冇得改...買部二手啦:$
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 03:11 PM 發表

TD 高登"6 蛋" 就係我地......:34:

犯規.....諧音.....
:he: 捉 NINE 你

身為"卵蛋"其中一份子....竟置身於千里外...uu...該當何罪啊! :angry:
罰您今晚只准煲咸片......但唔准hit plane......:he:
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 03:11 PM 發表

TD 高登"6 蛋" 就係我地......:34:

扣1分....個音好楷.....扣滿15分停牌1年:!
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 03:14 PM 發表

身為"卵蛋"其中一份子....竟置身於千里外...uu...該當何罪啊! :angry:
罰您今晚只准煲咸片......但唔准hit plane......:he:

扣2分.....楷音...意淫......balance 12分:!
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 03:15 PM 發表

扣1分....個音好楷.....扣滿15分停牌1年:!

:he: X2
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 03:16 PM 發表

扣2分.....楷音...意淫......balance 12分:!

:he: 再X2
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 03:14 PM 發表

:@ 我地做同一樣野
KOLE 都唔L聽話...成日犯規:*
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 03:14 PM 發表

咁pokka.....:@