Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] ALE Club House..

原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 10:38 PM 發表
:Q ME TOO...山道...你早我2屆

死火............師弟.........:x

您係...........黑仔同阿賓個屆........

識小青...森林....gap佬果班野人嗎
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 10:24 PM 發表

啱啱去同老婆去完百佳托米....:54: 好_倦.....
ee...我都係聖公會架!:$

妖...玩撻朵...我聖公會6年...佛教5年
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 10:40 PM 發表

我本崇拜手册比我貼滿晒貼紙...
不知幾經典...內容全都是.超人.rider,機械人.百變龍.鐵金剛.小露寶.等等

:shy: 唱首誠實話歌先
:@ 依.......點解咁正經既....淫詩....唱校歌.....我係咪入錯post :what:
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 10:42 PM 發表

好_熟啦..:unhappy:.俾佢地烚大
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 10:43 PM 發表

妖...玩撻朵...我聖公會6年...佛教5年

:( 一周樣

聖馬太6年

佛教5年

Snake.......:$
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 10:42 PM 發表

:50: 加吓咁係去錯台.FM..............轉鬼晒channel...幾咁正經....
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 10:46 PM 發表

:50: 加吓咁係去錯台.FM..............轉鬼晒channel...幾咁正經....

Hi......My name is Blood......Nice to meet you :65:
原帖由 UFO 於 25-11-2008 10:45 PM 發表
:@ 依.......點解咁正經既....淫詩....唱校歌.....我係咪入錯post :what:

全班乖晒.....:38:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 10:45 PM 發表

好_熟啦..:unhappy:.俾佢地烚大

乜你同B仔咁架...又係比人烚
我.....基督教.....係....打救世人...:!
係唔係呀...皇上......我哋唔會比人烚既:^
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 10:44 PM 發表

:shy: 唱首誠實話歌先
小學食飯前祈禱...感謝天父...賜我飲食......:oh:
中學變佛寶歌...人天長夜...宇宙黯闇...誰啟以光明.......:oh:  
校歌...佛化教育...福慧兼宗...自修覺世行與願同........:oh:
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 10:48 PM 發表

全班乖晒.....:38:

叔叔....我想聽安徒生的故事....:63:
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 10:48 PM 發表

Hi......My name is Blood......Nice to meet you :65:

:65: Hello......花仔Blood.............我係小u您好:64:
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 10:46 PM 發表

:( 一周樣

聖馬太6年

佛教5年

Snake.......:$
YEAH...:$
原帖由 UFO 於 25-11-2008 10:53 PM 發表

:65: Hello......花仔Blood.............我係小u您好:64:

:DD 死囉..........時光倒流tim........乜年代...花仔:DD