Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] ALE Club House..

原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:51 PM 發表

之前食過幾次....都係d牛柳最正....肉眼扒就一般貨仔!:ar: ......

lunch食到咁.唔肥就假...:he:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 07:54 PM 發表

我以前lunch成日去harbour city果間食...牛肋肉真係好正...但我地4眼個眼鏡食完好多油漬...同個身好大陣BBQ味...:67:

我真係有d忍唔住.隻手好痕...想.....:p
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 07:49 PM 發表

:@ $250一位......您報價去報價區啦.....依度佛法華嚴舍....唔好攪攪震:o

:66: 好耐冇聽過...我以前讀佛教中學...好懷念呀
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 09:17 PM 發表

:67:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 09:24 PM 發表

:67:

乜你明我想講乜咩....:he:
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:10 PM 發表
唉....我唔想再做孤兒仔嘞.....:sad:  
費事又封post......老實講.......我地6傻點都要揾處地方有瓦遮頭傾計...難得咁啱嘴型...:78:
費事成日週圍走又或者去人地d post借宿....... :55:
響未 ...

:52: 變化世紀 每秒變更 你說你不興奮
              困惱太多 答案太少 天天傷腦筋
              閉上眼睛 蓋上耳朵 控訴四周灰暗
              何妨潛入心中相信 好的將變真

變法每分 每秒變新 說也覺得吸引
              變法太多 無窮無盡 可否不要等
              來快去放開 你那腦筋 遠遠也可走近
              全程投入 只須相信 真的可發生
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 09:28 PM 發表

乜你明我想講乜咩....:he:
麻甩佬...手痕...你話呢...:p
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 09:23 PM 發表

:66: 好耐冇聽過...我以前讀佛教中學...好懷念呀

:( 我就係响慈航劈大......(比人....:unhappy: )
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 09:35 PM 發表

:45: 咁囉..........
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 09:17 PM 發表

:56: 我又何嘗唔係.............
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 08:40 PM 發表

問左....而家bank真係批得好緊....一手90%佢話問題不大....
二手就最好比bank先批核....背景, 入息etc,
我已pm佢電話比您....您話"楊哥"介紹....:34:
呢條友唔使同我比面....做得我咸強"結婚兄弟"既一定係義氣 ...

:( 依家乜都緊....
我有d廠 L/C 轉唔錢.......無水買料開貨......都幾危.........
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 09:47 PM 發表

:( 依家乜都緊....
我有d廠 L/C 轉唔錢.......無水買料開貨......都幾危.........

但有很多廠 有料有貨但冇訂單...工人提早回家過年:56:
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 09:42 PM 發表

:( 我就係响慈航劈大......(比人....:unhappy: )

我   聖公會.....既:73:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 09:35 PM 發表

唔係呢d........呀:68:
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 09:52 PM 發表

但有很多廠 有料有貨但冇訂單...工人提早回家過年:56:

上年無得回家...今年早D走..........

有料有貨但冇訂單仲要養幾佰人.......樓上大把:ar: