Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] ALE Club House..

原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 07:41 PM 發表

喳...........微尊旨.......:64:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 07:50 PM 發表

收到...:64:

:64: 有禮......#10:38:

原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:45 PM 發表

使唔使食咁多送啊! :*
我lunch食呢個....http://www.thestonegrill.com.hk/
石頭燒...d肉質真係好靚....同事annual dinner中左大獎.....佢請客....約$250一位!:73:
而且我做埋member:! ....三位送一位or 張單 ...

我以前lunch成日去harbour city果間食...牛肋肉真係好正...但我地4眼個眼鏡食完好多油漬...同個身好大陣BBQ味...:67:
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:52 PM 發表

:64: 有禮......

喂...皇上...有野問...萬景峰係咪真係可以做9成...你幫我問下你個FD...一係俾佢個CONTACT我...我落去問下佢了解下...:64:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 07:54 PM 發表

我以前lunch成日去harbour city果間食...牛肋肉真係好正...但我地4眼個眼鏡食完好多油漬...同個身好大陣BBQ味...:67:

尖咀嗰間個"沙拉bar"多d嘢食架! :51:
soho區 嗰間就小d位....但清靜d.......:78:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 07:57 PM 發表

喂...皇上...有野問...萬景峰係咪真係可以做9成...你幫我問下你個FD...一係俾佢個CONTACT我...我落去問下佢了解下...:64:

問緊...please wait.....:67:
佢見緊客...轉頭覆您.....:51:

原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:59 PM 發表

尖咀嗰間個"沙拉bar"多d嘢食架! :51:
soho區 嗰間就小d位....但清靜d.......:78:
係呀...食沙拉都抵_晒
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 08:00 PM 發表

問緊...please wait.....:67:
佢見緊客...轉頭覆您.....:51:

THANKS...:64:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 08:05 PM 發表

THANKS...:64:

蛇...佢仲未覆我,,,,不過問左您先.....您買全新定二手?.....:73:(我唔知會唔會有分別)

原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 08:14 PM 發表

蛇...佢仲未覆我,,,,不過問左您先.....您買全新定二手?.....:73:

想就想全新...但好似貴一截...如果啱價2手都OK...:73:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 08:19 PM 發表

想就想全新...但好似貴一截...如果啱價2手都OK...:73:

問左....而家bank真係批得好緊....一手90%佢話問題不大....
二手就最好比bank先批核....背景, 入息etc,
我已pm佢電話比您....您話"楊哥"介紹....:34:
呢條友唔使同我比面....做得我咸強"結婚兄弟"既一定係義氣仔女....:!有保証....

:67: :67:
原帖由 bigsnake 於 25-11-2008 08:19 PM 發表

snake.....換樓:handshake::handshake:............小snake有多d地方玩:$:$
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 08:40 PM 發表

問左....而家bank真係批得好緊....一手90%佢話問題不大....
二手就最好比bank先批核....背景, 入息etc,
我已pm佢電話比您....您話"楊哥"介紹....:34:
呢條友唔使同我比面....做得我咸強"結婚兄弟"既一定係義氣 ...
OK...講多次唔該先...:64:
原帖由 滴滴仔 於 25-11-2008 09:01 PM 發表

snake.....換樓:handshake::handshake:............小snake有多d地方玩:$:$
研究下...見呢排回左...唔係地方大左...而你想UPGRADE啫(得既話)
:51: :51: 飽飽
糖醋脆皮魚
炒碟菜
加埋我的至愛.....:78: :78: