Toysdaily 玩具日報

樓主: ultimatekuuga

龍珠集中區 - 大家分享o下

正,多谢每日一UP
新消息:
呢套盒蛋見到街有得賣~~都幾貴, around 2魚一套~~

呢套都見到, 好核突.....:die:

假消息:
1. 龍珠博物館都有老翻, 好似係比較舊既款, 又是在(x旺雙牆)
2. 精美錦盒7星水晶龍珠--造型幾似特典果幾粒~~唔知係咪老翻, 但盒面有bandai logo,
bandai應該冇出過, 而且價錢好平~~~(地點同上)

另外: 今日自己買左好多龍珠舊野,
超可動撒亞超人(彩色)+4隻磁石公仔+超造型魂part 1 斯路(黑白)= $%, 好抵買, 尤其隻斯路,一草only~~~:)
Are the figures in the second pic the official stuff??
假玩具好討厭, 希望佢地集中o係 x 旺出售好啦, 唔好周圍都賣,

我真係唔想以後要自己區分真假
希望D假玩具快點消失

每日一up ;:no:

:no:
龍珠產品有好多翻版貨!!!!!
要小心!!!
原文章由 toysbear 於 24-12-2006 05:36 PM 發表
希望D假玩具快點消失

每日一up ;:no:

These two look good!
原文章由 wrodman 於 25-12-2006 01:19 AM 發表
toysbear大大的相好正, 希望能全部拍晒, 我好收集.

謝謝:shy:

我也想全部影晒,我會盡力,:blame:
不過頭個幾代不太靚,所以應該不影。:die:

又來每日一up.

原文章由 toysbear 於 25-12-2006 07:57 AM 發表

謝謝:shy:

我也想全部影晒,我會盡力,:blame:
不過頭個幾代不太靚,所以應該不影。:die:

又來每日一up.

大大影果d靚過我屋企果d...哈哈~

大大有冇part2呀? part2 好靚架, 可否替他們影幾張靚相呀?
加油,推:shiny:
原文章由 大次子 於 25-12-2006 12:43 PM 發表

大大影果d靚過我屋企果d...哈哈~

大大有冇part2呀? part2 好靚架, 可否替他們影幾張靚相呀?

Part 2好像只有悟空和阿樂較好看??????
原文章由 beckham 於 25-12-2006 12:45 PM 發表
加油,推:shiny:

謝謝
每日一UP, up, upupupupupup
有魔童點可以無悟飯。:shy:

原文章由 toysbear 於 26-12-2006 06:01 PM 發表
每日一UP, up, upupupupupup
有魔童點可以無悟飯。:shy:

:shiny:影得很好,可以做wallpaper,我喜歡基紐戰隊及人造人16至18號,可以整一張基紐戰隧五子一張,以及人造人3個一張相嗎?:love:正呀~~~~~
原文章由 edc 於 26-12-2006 06:39 PM 發表

:shiny:影得很好,可以做wallpaper,我喜歡基紐戰隊及人造人16至18號,可以整一張基紐戰隧五子一張,以及人造人3個一張相嗎?:love:正呀~~~~~

終於可以又up返,

遲一點把他們合照,現在看住單獨的17號。每日一up