Toysdaily 玩具日報

樓主: ultimatekuuga

龍珠集中區 - 大家分享o下

原文章由 kaiwai 於 13-12-2006 05:02 PM 發表
係你要求高姐.......................

$10 扭蛋你想點先................

我記得你以前都會話ok

而家乜都唔ok

唔通想用 $10食魚翅咩............

哈哈哈哈~~
quote]原文章由 kaiwai 於 13-12-2006 05:02 PM 發表
係你要求高姐.......................

$10 扭蛋你想點先................

我記得你以前都會話ok

而家乜都唔ok

唔通想用 $10食魚翅咩............ [/quote]

好似無人話$10 扭蛋唔掂 bor ,

我就想要 d 好靚 o既龍珠產品,

事實上到而家為止都未出過好正 o既龍珠產品

[ 本文章最後由 小悟空 於 16-12-2006 09:16 AM 編輯 ]
$10人物蛋越出越靚,希望快點出界王,神,波波等角色,

最重要係又平又唔使食黑白色的那個差價。

那就超造形魂真的要完結了。

最喜歡這part, 菲利兩個手下和布歐,靚到暈

希望人物蛋出番隻靘D既悟飯la(打斯路個陣既超超西)

原文章由 toysbear 於 16-12-2006 01:00 PM 發表
$10人物蛋越出越靚,希望快點出界王,神,波波等角色,

最重要係又平又唔使食黑白色的那個差價。

那就超造形魂真的要完結了。

最喜歡這part, 菲利兩個手下和布歐,靚到暈

http://www.medianetjap ...
今日得閒,拍了最愛的HG人物蛋斯路。

又得閒一影

[ 本文章最後由 toysbear 於 17-12-2006 11:43 PM 編輯 ]
我上得色既,都係我覺得好正既:!

油得好正! I wish I can learn from you

原文章由 167169 於 16-12-2006 10:43 PM 發表
我上得色既,都係我覺得好正既:!

http://static.flickr.com/127/323844347_0ed7bd2 ...
油得好正喎, 不如教0下用乜野油, 點樣油啦, thanks!! :shiny:
原文章由 trunks 於 17-12-2006 09:19 AM 發表
油得好正喎, 不如教0下用乜野油, 點樣油啦, thanks!! :shiny:

我之前係都要講過點油,但係冇左,我貼一貼係個星戰網到我既上色方法,
都係一樣咁油,大部份我都係冇上過d底色,直接油陰影....
http://chinese-starwars.com/chineseforum/viewtopic.php?t=7344
nice!
原文章由 167169 於 17-12-2006 10:43 AM 發表

我之前係都要講過點油,但係冇左,我貼一貼係個星戰網到我既上色方法,
都係一樣咁油,大部份我都係冇上過d底色,直接油陰影....
http://chinese-starwars.com/chineseforum/viewtopic.php?t=7344

thank you so much!..... 但好驚油衰.......返唔到轉頭。
又得閒一影!:o

[ 本文章最後由 toysbear 於 17-12-2006 11:43 PM 編輯 ]
Wow so cool to see all these DB collections!
原文章由 toysbear 於 17-12-2006 08:41 PM 發表

thank you so much!..... 但好驚油衰.......返唔到轉頭。

你可以再睇清楚我用既油,我用既琺瑯油,就算油錯只要用琺瑯油尊用既開油水洗返,
係唔會洗甩d底油嫁!!!