Toysdaily 玩具日報

樓主: ultimatekuuga

龍珠集中區 - 大家分享o下

原文章由 ultimatekuuga 於 28-11-2006 06:29 AM 發表
其實龍珠真係有好多人物, 玩具出不完.

可惜咁耐以來除左集英社7 隻 figure之外, 無一樣龍珠玩具可以令人覺得超正

超可動有幾隻就唔錯, 但係又係扭蛋, 細細隻好唔夠喉

如果出下大隻 figure 或者 似樣少少 o既可動 figure 就好
.... 但係又係扭蛋, 細細隻好唔夠喉"
做型唔錯.

Super battle collection 都幾好; 不過, 冇關折. 又冇出超級一星龍....
有冇人見邊度有 超造型超可動 o既 菲利最終形態 呀...鳴...仲差佢...
原文章由 Gil_8 於 28-11-2006 08:39 AM 發表
有冇人見邊度有 超造型超可動 o既 菲利最終形態 呀...鳴...仲差佢...

Yahoo!  The price may over @))
一直只玩扭蛋,今次買了兩隻自己好喜歡和較便宜的大蛋。happy

大蛋有幾大?
回復35樓:
正喔 我都好想入莊子,可惜散買暫時要8只青蟹
原文章由 玩具格古洛 於 30-11-2006 09:04 AM 發表
回復35樓:
正喔 我都好想入莊子,可惜散買暫時要8只青蟹

唔係,yahoo under 3只青蟹,又真係上色得幾靚
今日買的:)

2 different versions?? How tall?
今日入左,最正這三隻,又平又抵玩,正,樂在其中

悟空的 多重殘像拳............ :^

集英社7 隻 figure, do you have pictures?

原文章由 小悟空 於 28-11-2006 06:54 AM 發表

可惜咁耐以來除左集英社7 隻 figure之外, 無一樣龍珠玩具可以令人覺得超正

超可動有幾隻就唔錯, 但係又係扭蛋, 細細隻好唔夠喉

如果出下大隻 figure 或者 似樣少少 o既可動 figure 就好
頭像被屏蔽
好多呀