Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[其他] 哥布拉 強勢回歸 ( 14-7-2011更新@Page 5 - Brad Pitt 將 produce 3D電影真人版? )

哥布拉嘅女衣著嘅程度只可以算是性感,等同占士邦片那個程度,同現時一般荷里活片比,簡直算 ...
Tasuku 發表於 2-9-2010 01:45 PM

所以正經耶冇市場!:79:
我地嘅主觀願望當然係想套戲大賣,人人都贊哥布拉原來咁好睇!
但係事實歸事實,要套戲大賣係需要好 ...
Tasuku 發表於 31-8-2010 09:20 PM

唉...我當然明白啦...:42:
不過都希望有奇跡,期望佢能拍出一套令人耳目一新嘅科幻動作片,就如當年Matrix咁unexpected...,市場反應有時千算萬算都算不出來的,加上導演本身係Cobra fan,就俾我寄予厚望興奮一下吧!
我覺得現階段好難估計電影版會似乜,由於喺美國冇人識,自由度便相應大大提高,極大機會好似龍珠咁改到面目全非(必定更甚),只希望係改好唔係改衰就是了...
成龍做哥布拉係日本人提名ga~

杜汶澤 做不如揾 黃祖男,咁 多明尼加 睇怕要揾 小儀 做, ...
Tasuku 發表於 2-9-2010 12:54 PM

:72:

如一定要揀亞洲人做,我覺得北村一輝有7分似(可惜佢得1m77)
CG can help to increase his height.:he:
Plan B Entertainment ( The production company of Brad Pitt ) , will produce the movie.
But the source is wiki, so I am not sure if it's really true.
http://en.wikipedia.org/wiki/Plan_B_Entertainment
北村一輝欠D佬味...
真實佢同totall recall,係邊個抄邊個?