Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[其他] 哥布拉 強勢回歸 ( 14-7-2011更新@Page 5 - Brad Pitt 將 produce 3D電影真人版? )

I hope it is really being made at the end...:71:
Good news, but still the look of the show means something to 道德X.

I think it will become another cult movie only, even Japanese audience cannot support season 2, so sad.
就算無明星、CG假、上唔到戲院播映、直出DVD........ 都好
我都係好想睇吓,由真人(鬼佬鬼妹)演出嘅哥布拉,魔幻槍喺現實會係咩威力,實現多年夢想。

千祈唔好胎死腹中~~
就算無明星、CG假、上唔到戲院播映、直出DVD........ 都好
我都係好想睇吓,由真人(鬼佬鬼妹)演出&# ...
Tasuku 發表於 30-8-2010 02:08 PM

師兄,希望承你貴言!:$
你班"淡友" ...:(
What if it's going to be sthg big :handshake:

有咩心水?
Remember what Diehard did to Willis ? Before Diehard he was just a comic actor. I think Cobra can do the same thing to Bradley Cooper or Owen Wilson. Othervise, Gerard Butler can also be a decent choice.
Unless it is a 3D movie, it will not make any difference with other SF movie, but it will be more like action than SF.

I surely have faith in the movie, but the truth is box office rules everything, see Star Trek.

我地嘅主觀願望當然係想套戲大賣,人人都贊哥布拉原來咁好睇!
但係事實歸事實,要套戲大賣係需要好多先天絛件(暫時唔詳講),哩套戲全部都無。
拍完出嚟仲需要一畢比製作費更龐大嘅資金去打媒體戰。
Aja今個禮拜都有套食人魚3D上畫,都係B片定位,哥布拉頂多都係差唔多嘅級數,唔會係A級片。
哥布拉衆演員分分鐘揾番食人魚裏面班友同班女,唔係話Nobody就唔靚,係無賣座力啫。
如果揾到Megan Fox 之流客串吓,都或者有票房嘅~

我就好易話為ga啫,成龍做哥布拉我都收貨,但係出邊班觀衆就唔係人咁品喇~~~
Sad but true.:56:
搵杜汶澤都好過成蟲la!  but 哥布拉, fully support no matter who casting it :handshake:
搵杜汶澤都好過成蟲la!  but 哥布拉, fully support no matter who casting it
hondacl7 發表於 1-9-2010 01:42 AM

成龍做哥布拉係日本人提名ga~

杜汶澤 做不如揾 黃祖男,咁 多明尼加 睇怕要揾 小儀 做,先致襯托得出兩位大佬嘅高大威猛~~~
成龍?..會唔會超齡左d...雖云佢都係大鼻同做開動作片:80:
成龍做哥布拉係日本人提名ga~

杜汶澤 做不如揾 黃祖男,咁 多明尼加 睇怕要揾 小儀 做, ...
Tasuku 發表於 2-9-2010 12:54 PM

Don't scare me....:50:
以前睇"哥布拉"漫畫最大賣點係女角的衣著:46:
就連寺澤武一自己在訪問時都承認說:"當時開始企劃時的漫畫編輯也問----這樣寫實的漫畫可行嗎?"(指尺度)
所以真人版"哥布拉"如果唔夠三級好難收.............:34:
以前睇"哥布拉"漫畫最大賣點係女角的衣著
就連寺澤武一自己在訪問時都承認說:"當時開始企劃時的漫畫編 ...
HighLamb 發表於 2-9-2010 01:28 PM

哥布拉嘅女衣著嘅程度只可以算是性感,等同占士邦片那個程度,同現時一般荷里活片比,簡直算係「衣著保守」~~~
期待, 佢d劇情好正