Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Aile Striker DLC 真係一D都唔hea, 期待劍砲裝

[如圖片長闊比例顯示錯誤,按一下F5可解決]

Aile Striker DLC 真係一D都唔hea, 期待劍砲裝

唯一問題真係D膠太軟, 比水星系統更軟

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
支援一下, 洗濕個頭本月尾焗住買埋炮劍
近日見完美突擊賣128以為7左, 點知HG的完美突擊的飛行裝備的電磁係一件模不能拔出, 及劍炮的分色應該無黎緊的DLC咁仔細

本帖子中包含更多資源

x
熱狗OO 發表於 12-6-2024 03:25 PM
支援一下, 洗濕個頭本月尾焗住買埋炮劍
近日見完美突擊賣128以為7左, 點知HG的完美突擊的飛行裝備的電磁係 ...

電磁要改甩得好易, 不過係粒電唔完整

本帖子中包含更多資源

x
sniperxp 發表於 12-6-2024 04:41 PM
電磁要改甩得好易, 不過係粒電唔完整

無謂喇...又冇分色及分件…
熱狗OO 發表於 12-6-2024 07:29 PM
無謂喇...又冇分色及分件…

RG都冇得甩電

模型得PG有得甩電

RB魂有得偽甩電,但錯色錯分件

本帖子中包含更多資源

x
sniperxp 發表於 13-6-2024 12:32 AM
RG都冇得甩電

模型得PG有得甩電

MG不輪劍炮定完美空戰多節電都有得甩電,而且仲早出....
s0014028 發表於 13-6-2024 06:37 AM
MG不輪劍炮定完美空戰多節電都有得甩電,而且仲早出....

的確係甩得.... 唔記得左仲有MG

不過MG P西D電嘅接口有兩隻唔係同規格
sniperxp 發表於 13-6-2024 12:32 AM
RG都冇得甩電

模型得PG有得甩電

似乎你係全STRIKE制霸, 我係因為EG STRIKE以35蚊買入先被棟左入呢個坑

RG都甩唔到電就真係好PK, 唔怪之得此武器包咁搶; 問番此相片中係乜野產品?
熱狗OO 發表於 13-6-2024 10:52 AM
似乎你係全STRIKE制霸, 我係因為EG STRIKE以35蚊買入先被棟左入呢個坑

RG都甩唔到電就真係好PK, 唔怪之 ...

上圖劍砲係Robot魂 Anime

Strike同無印Freedom有回憶濾鏡加持...
無抗拒能力.....
sniperxp 發表於 13-6-2024 11:59 AM
上圖劍砲係Robot魂 Anime

Strike同無印Freedom有回憶濾鏡加持...

既然你係死忠, 有無黑西HG? 裝黎睇下?

大部份都插到背脊但個分別就係頸旁果兩枝野在插後與鎖骨係米無蓬
熱狗OO 發表於 13-6-2024 01:04 PM
既然你係死忠, 有無黑西HG? 裝黎睇下?

大部份都插到背脊但個分別就係頸旁果兩枝野在插後與鎖骨係米無蓬 ...

睇黎你都好鐘意西, 所以MB黑西個後尾枕係拆得

HG黑西我手上就冇啦.....
sniperxp 發表於 13-6-2024 02:38 PM
睇黎你都好鐘意西, 所以MB黑西個後尾枕係拆得

HG黑西我手上就冇啦..... ...

西開就西感姐, 上面都講左我唔係西粉 ;

互換性多的話係會吸引到我買多隻溝黎玩

而西黎講我鍾意黑西多過正西