Toysdaily 玩具日報

查看: 3183|回復: 12

[新品消息] METAL ROBOT魂突擊自由高達二式、無限正義高達二式、榮耀衛士

關閉 [複製鏈接]
——Coming Soon​

『機動戦士ガンダムSEED FREEDOM』より
METAL ROBOT魂で
ストライクフリーダムガンダム弐式 / 突擊自由高達二式
インフィニットジャスティスガンダム弐式 / 無限正義高達二式
プラウドディフェンダー&エフェクトパーツセット / 榮耀衛士 & 特效件
商品化決定!

詳細は6月13日(木)解禁予定!!

https://x.com/t_features/status/1799244981397561471

你部機無英偉達的AI的話係唔洗買, 出去食炒落訂, 睇真D, 未說係淫限
睇清楚d,突自係出二式,女友飛機另出,即整隻突自極要二千以上;唔係淫限都死。
熱狗OO 發表於 8-6-2024 02:42 PM
睇清楚d,突自係出二式,女友飛機另出,即整隻突自極要二千以上;唔係淫限都死。 ...

籃色龍騎兵背包仲靚啦,睇係咪新整,定就咁搬番舊個隻 METAL ROBOT魂突擊自由
隻自由極我砌模型都會將D翼加返藍色黑色, 全白唔好睇, 所以呢隻metal robot魂可放棄
G3X 發表於 8-6-2024 04:59 PM
籃色龍騎兵背包仲靚啦,睇係咪新整,定就咁搬番舊個隻 METAL ROBOT魂突擊自由

二式的眉心、膊頭及腰炮是不同的,至少呢三忽係新模。
通販大把貨喇,唔駛急
HG 命運都未派咁快胸部公怖倒自己米????
flash 發表於 9-6-2024 01:07 AM
HG 命運都未派咁快胸部公怖倒自己米????

一邊成千蚊一邊2百內,定位唔同啦
G3X 發表於 8-6-2024 04:59 PM

我都覺得係, 基拉自己一個係駕駛二式, 加左拉克絲先變神棍極
go-go321 發表於 8-6-2024 05:08 PM
隻自由極我砌模型都會將D翼加返藍色黑色, 全白唔好睇, 所以呢隻metal robot魂可放棄 ...

原創永遠都係最有美感,之後都係商業因素畫蛇添足
熱狗OO 發表於 8-6-2024 05:18 PM
二式的眉心、膊頭及腰炮是不同的,至少呢三忽係新模。

其實仲有前臂和前臂甲同埋前裙甲、所以應該大半隻都係新模、骨架就應該共用針管冇懸念。
wufeiho 發表於 12-6-2024 09:03 AM
我都覺得係, 基拉自己一個係駕駛二式, 加左拉克絲先變神棍極

我覺得福田擺明唔多順超水星的魔女, 特登造D境頭影射佢, 話比觀眾知自己才華及成就在大河內一樓之上
你話果SHOT唔似艾莉站於風靈改旁咩? 哦你屈機我比你更屈機, 屈機時我有METERO的致敬加持但你水星卻無

福田同大河內講: 所以在巨靈神U你做我的下屬