Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 【手環會更改】STAR MAN 1/6 女格鬥家 可動人偶 再版A/B兩款

經廣大玩家建議,STAR MAN1/6 女格鬥家拆分為AB兩款造型再版,感謝大家支持!

產品編號: MS-008A(藍色旗袍版)
產品清單:
-精美可動眼女頭雕 *1;
-醫用矽膠鋼骨素體 *1;(附體妝)
-白色髮包 *1對;
-白色飄帶*1對
-替換手型 *4對;
自然手一對
握拳手一對
並掌手一對
張開手一對

-藍色旗袍 *1;
-白色暗紋提花腰封 *1;
-藍色底褲 *1;
-彈性絲襪 *1;
-白色真皮筒靴 *1雙;(可穿腳)

-鉚釘手環*1對;
-眼球調節棒*1

出貨日期 : 2024年Q3

產品名稱:1/6 女格鬥家
產品編號: MS-008B(藍色緊身連身褲版)
產品清單:
-精美可動眼女頭雕 *1;
-醫用矽膠鋼骨素體 *1;(附體妝)
-替換盤發發包*1對;
-金色髮帶*1對
-替換手型 *4對;
自然手一對
握拳手一對
並掌手一對
張開手一對

-藍色連身衣 *1;
-藍色馬甲上衣 * 1;
-運動鞋 *1雙;(可穿腳)

-鉚釘手環*1對;
-眼球調節棒*1

出貨日期 : 2024年Q3

即時翻出分A/B 2套衫...但唔減價.....
預售PLAY TOY 1/6 格鬥女神2.0 P023A黑衣& P023B藍衣可動
商品編號:P023
全新研發鋼骨包膠女素體(使用醫用級矽膠)x1
可動眼頭雕x1
旗袍x1
腰帶x1
手環x1
高叉內褲x1
中國結x1
鞋子x1
手形x8

WeChat 圖片_20240605180515.png

WeChat 圖片_20240605180507.png

nela 發表於 5-6-2024 05:51 PM
即時翻出分A/B 2套衫...但唔減價.....

4月尾出貨好受歡迎又多套衫換似乎抵啲
可能咁外面炒起咗....

唔減係廠商知好好賣就趁機再度翻出
含包膠素體少咗套衫變相等同加價了
分A/B衫買
只係B衫追加多對SF Zero 2服手環

.....至少好應該送多個叫喊頭雕嘛

nela 發表於 5-6-2024 06:07 PM
預售PLAY TOY 1/6 格鬥女神2.0 P023A黑衣& P023B藍衣可動商品編號:P023全新研發鋼骨包膠女素體(使用醫用 ...

Play Toy格鬥女神2.0再販Body肌肉表現幾好睇

但頭像未夠靚

手環會更改?
不如出多對配Zero 2服啦
頭雕應該更加要重新打造啦
純白騎士姬Saber 發表於 5-6-2024 10:29 PM
Play Toy格鬥女神2.0再販Body肌肉表現幾好睇

但頭像未夠靚

PT出既偏SFII風, SM就漫畫風近 SFZero, 各有各好

到底PLAY TOY黑衣定藍衣係DEFAULT色? 冇記錯係長髮? 有冇CHING 知道?

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
著黑衫是長髮效果

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
原來長髮係配黑衫,藍衫只得傳統款式先對,咁希望PLAY TOY可以出個換髮插件, 起碼個樣唔會同遊戲角色有咁大出入
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
wiswis 發表於 11-6-2024 04:00 PM
原來長髮係配黑衫,藍衫只得傳統款式先對,咁希望PLAY TOY可以出個換髮插件, 起碼個樣唔會同遊戲角色有咁大 ...

如果師兄您想PLAY TOY可以出多個髮型插件甚至整多個頭雕睇怕就不太可能,因為呢隻所謂格鬥女神2.0其實只係變相再版,因為之前PLAY TOY已出過呢款春麗,近幾日出現貨︰

而且佢係出咗呢款春麗的大貨之後就極速發佈呢款「新」春麗,其實只係換咗套衫出多一次,目的就同STAR MAN一樣,見到隻春麗炒起咗,與其益咗班炒家,不如自己賺多一筆,出得咁急,又點會開新的頭雕、髮型模?
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
THOUTHER 發表於 12-6-2024 11:04 PM
如果師兄您想PLAY TOY可以出多個髮型插件甚至整多個頭雕睇怕就不太可能,因為呢隻所謂格鬥女神2.0其實只 ...

明白, 謝CHING解說