Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ROBOT魂 ANIME 蒼藍命運1號機

地球聯邦軍
EXAM
系統實驗機 BD1

我很喜歡的一部MS,很期待會推出的MS,一公佈我就訂

ROBOT魂 (Ver A.N.I.M.E.)
Side MS 316
機動戰士高達外傳 THE BLUE DESTINYRX-79BD-1
BLUE DESTINY UNIT 1

身驅都是陸吉陸高那種類,可動度夠玩,只是腰可轉角度不明白為何要有限制及,不能前屈

射擊EFFECT沒有附的,光劍及噴射都是基本的

有線導彈...究境有什麼作用

EXAM發動換件是必備的,加上紅色噴射,係型GE

沒什麼驚喜,ROBOT魂anime正常發揮

早排D2插到300都無買, 買得呢隻必須買埋伊仔先有意義, 惟伊仔好貴咁就算了

及睇了幾個POST奇怪玻璃罩內係雙圓眼既? 太CUTE了吧? 原設定是這樣? 不記得了
熱狗OO 發表於 5-6-2024 10:12 AM
早排D2插到300都無買, 買得呢隻必須買埋伊仔先有意義, 惟伊仔好貴咁就算了

及睇了幾個POST奇怪玻璃罩內係 ...

當年SEGA SATURN個封面係咁,綠色眼罩下隱約可睇到圓眼結構。
THOUTHER 發表於 5-6-2024 10:52 PM
當年SEGA SATURN個封面係咁,綠色眼罩下隱約可睇到圓眼結構。

哇, 如果係呢張我就睇唔到係圓眼喎.... 相片解像度未夠乎?
隻 game 我有玩!!

但就唔覺喱隻型囉…

Exam 系統好似係對付 new type,咁其實即係馬沙??
Lau 發表於 8-6-2024 08:02 PM
隻 game 我有玩!!

但就唔覺喱隻型囉…

各花又真係入各眼