Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 明日戰記 Tyler & Johnson 古仔同青雲 再狂熱一點更佳

由2008玩到現在,小朋友都快成咁了
這是我最後面對HT... 時時嚷分別,今次應該成功了
讚位有好多;彈都有
我最鐘意做比較,無論影評 玩評一目了然

相片也沒太多ps... 始終沒時間。而macro鏡若買新機就要同時換鏡或換mount. 老爺機未打柴下用住先
photos will be updated on https://www.facebook.com/darknight.hottoys?mibextid=LQQJ4d

師兄,多謝分享!我地唔係會員嘅要兩千多一隻,覺得比較貴,我只能入古天樂嗰隻。很同意你的評價,係幾靚,但依嗰價,可以更好!

少少補充:
我見到師兄也將手榴彈/煙霧彈掛在腰帶上,我嗰煙霧彈手把就因此和彈罐分離咗,但可以用膠水黏合番。
手槍彈匣不可退出,但重機槍彈匣就可以。
最後,師兄可能忙於發帖,電影名係「明日戰記」,唔係「明天戰記」、主角名係「Tyler」,唔係「Tylor」

alcalc 發表於 23-4-2024 03:50 PM
師兄,多謝分享!我地唔係會員嘅要兩千多一隻,覺得比較貴,我只能入古天樂嗰隻。很同意你的評價,係幾靚, ...

holy .... 忙中有錯. thx