Toysdaily 玩具日報

查看: 2784|回復: 17

[新品消息] 食玩 SMP[SHOKUGAN MODELING PROJECT] 勇者警察

SMP[SHOKUGAN MODELING PROJECT] 勇者警察 迪卡度

迪卡度

勇者座駕

勇者警察

頭部與胸部外型重視用配件使用

內容

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 勇者警察ジェイデッカー
一般店頭販売 2024年7月発売予定
販売価格:6,600円(税込7,260円)

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20240318_smp

我有無睇錯 架警車咁樣
有壽屋算, 只買消防車合體果部
又整隻殘障的....留一手?
實會好似加爾黑加爾咁再出返個更 米田共 嘅造型 優化版
實會好似加爾黑加爾咁再出返個更 米田共 嘅造型 優化版
PBHK
SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] BRAVE POLICE J-DECKER
https://p-bandai.com/hk/item/N2719952001001

迪卡度??? 你肯定果2隻係腳???
SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 勇者警察ジェイデッカー
メーカー希望小売価格: ¥6,600(税込:¥7,260)
2024年7月 発売
全1種

https://www.bandai.co.jp/candy/p ... 70117914928000.html

架警車個變形設計其實好簡單合理,笨大係要做到樣樣衰衰,跟住又出另外一盒靚仔的,你話勇者特急隻加爾變形唔合理和尺寸問題我都算,但呢隻唔係囉。 (睇返之前勇者指令架大跑車係跟埋的…..笨大絕對係X街來)
bigbigfriend 發表於 19-3-2024 06:22 PM
架警車個變形設計其實好簡單合理,笨大係要做到樣樣衰衰,跟住又出另外一盒靚仔的,你話勇者特急隻加爾變形 ...

對, 依家一盒過出唔駛再局限在3小盒的內容上根本更加可以包埋另一造型車上去
對大合體完全冇期望

直接成隻見榮算.

bigbigfriend 發表於 19-3-2024 06:22 PM
架警車個變形設計其實好簡單合理,笨大係要做到樣樣衰衰,跟住又出另外一盒靚仔的,你話勇者特急隻加爾變形 ...

確實滿偷懶的。車尾可以設計更好。勇者指令做得到,這隻也一定可以。
SMP的完成度低到... 隔離THE合体做得咁好,真係唔想買SMP