Toysdaily 玩具日報

查看: 6133|回復: 11

[分享討論] 機械人研究所:24年 新品推介 (4月份 updated)

機械人研究所:2024年1月「到貨」及「預約」新品推介

今個星期小編就準備左一 d 2024年1月份「到貨」及「預約」既心水新品推介比大家。希望大家多多支持。

https://youtu.be/qqCNUxZP9is

主持:Vince;製作:Vince
如果大家喜歡,記住 留言、LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

一月呢一堆我只中了大贊卡咋
熱狗OO 發表於 26-1-2024 11:34 AM
一月呢一堆我只中了大贊卡咋

D 高達 唔岩咩?

睇埋套戲先穩陣, 及明知只係初始機中間會爆而轉機....

隻天意太大太貴了....
熱狗OO 發表於 26-1-2024 12:47 PM
睇埋套戲先穩陣, 及明知只係初始機中間會爆而轉機....

隻天意太大太貴了....  ...

即係岩玩,只係價錢問題啦 ~

Vince 發表於 26-1-2024 04:36 PM
即係岩玩,只係價錢問題啦 ~

高達黎講我會買主角機, 但買下買下發現剩係儲主角機都搞到一屋都係, 有主角機後先會考慮基友機或敵角機的, 我無MB自由, 固此一定唔會單諗隻大烏龜了

岩岩見飛昇MR魂超大貨, 本身就唔鍾意架喇, 但大插物買囉
我又唔係你要拍YOUTUBE, 無壓力要即買既, 但你(地)有YOUTUBE幫補頂玩具錢, 快買拍片的利益遠高於初上市的溢價, 固考慮是不同既
機械人研究所:2024年2月「到貨」及「預約」新品推介

踏入 2024年2月份,又有一批「到貨」及「預約」既心水新品推介比大家。希望大家多多支持。

https://youtu.be/XBsOHRIlFzM

如果大家喜歡,記住 留言、LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

Vince 發表於 2-2-2024 06:42 PM
機械人研究所:2024年2月「到貨」及「預約」新品推介

踏入 2024年2月份,又有一批「到貨」及「預約」既心 ...

等睇你DIACLONE的大基地合體; 華語視頻好似無一個講DIACLONE系列, 你其實可以試下集中呢個缺口
機械人研究所:2024年2月「預約」新品推介 updated

近日又儲左好多新品既 news,所以今集機械人研究所就同大家 updated 一下2月份「預約」新品推介啦 ~  

https://youtu.be/fIvyegjfq6I

機械人研究所:2024年3月「到貨」及「預約」新品推介

踏入 2024年3月份,新一批「到貨」及「預約」心水新品推介 LIST 又出爐啦 ~希望大家多多支持。

https://youtu.be/wUA2VQA4TNU

機械人研究所:2024年3月「預約」新品推介 updated

今集機械人研究所又同大家 updated 一下3月份「預約」新品。By the way,下星期六,香港銅鑼灣 Amaz By Lokianno 將會有一個主力機械人既玩具展「機甲展 2024」,如果大家有興趣,記得到時去參觀一下啦 ~

https://youtu.be/6njrXAmkN_s

機械人研究所:2024年4月「到貨」及「預約」新品推介

又到左月頭,即刻送上 2024年4月份「到貨」及「預約」心水新品推介 LIST ~希望大家多多支持。

https://youtu.be/h9BrqrqeKco