Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年5月 聖衣神話EX 天馬星矢 -聖鬥士星矢 The Beginning-

套「神話」玩具睇落 ok 既 …
可惜套戲完全唔得 …

話時話,用 神話個 body 改壯小小,用 新田真剣佑 個面再轉一轉髮型 ….
就會變左 op 既 zoro … 可能有市場

99元買來做地台上的勇者屍體OK的,不過主角係條龍
嘩, 睇黎 bandai 嫌之前套聖衣傳說仆得唔夠直, 呢套更衰既都仲敢出玩具, 仲要19,800円??
那裡來的自信呀...真係有機會跌到99蚊
stonekeung01 發表於 8-11-2023 10:14 AM
聖闘士聖衣神話EX ペガサス星矢 -聖闘士星矢 The Beginning-
価格: 19,800円(税10%込) 18,0 ...

冇睇過套戲,最多只係喺YouTube度睇d電影解說
笨大會唔會幫佢整個聖衣形態出嚟?
套戲已經係垃圾,呢件嘢個樣仲要衰得咁緊要,唔該唔好再製造工業垃圾啦!
始終都會有人課金買嘅
應該系列化,出埋射手黃金,一輝、卡C奧,黃金射手特典係阿典娜BB金屬太空囊
denniskwong 發表於 8-11-2023 11:55 AM
嘩, 睇黎 bandai 嫌之前套聖衣傳說仆得唔夠直, 呢套更衰既都仲敢出玩具, 仲要19,800円??
那裡來的自信呀... ...

佢跌到落99蚊小弟可能真係會買,不過都係為咗聖衣箱同埋果塊牌啫!
佢寫「聖衣一式」似乎係可以拆甲,不過佢又無星座形態,係咁拆甲本身又有何意義?
People, we have to give Bandai for having the balls to give us this figure... and not just 聖衣神話, but 聖衣神話 EX ???????????? One release and this will be finished. Nobody will blame Bandai if they don't release any item for this sh!t movie.
THOUTHER 發表於 8-11-2023 10:14 PM
佢跌到落99蚊小弟可能真係會買,不過都係為咗聖衣箱同埋果塊牌啫!
佢寫「聖衣一式」似乎係可以拆甲,不 ...

9成係拆得。睇胸甲腋下個位有連接件。不過拆嚟做乜認真唔知。可能佢地諗住係聖衣神話既brand就要有組拆功能掛。
好奈之前買過隻CG版雙子$199, 呢隻俾多小小佢,$299。
THOUTHER 發表於 8-11-2023 10:14 PM
佢寫「聖衣一式」似乎係可以拆甲,不 ...

99蚊真係唔介意買黎收藏
聽人講話個聖衣箱可以裝晒d甲, 唔知真定假...
加個十字盾 話個古羅馬勇士 咁應該會多人買

有師兄話跌到 $99 會買…

但我話就…就算跌到 $1,我都唔會買!!

唔會買件唔鍾意、又垃圾既野返屋企…

個名係聖鬥士星矢The beginning,亦一定係The ending