Toysdaily 玩具日報

查看: 21152|回復: 123

[新品消息] 2024年5月 聖衣神話EX 天馬星矢 -聖鬥士星矢 The Beginning-

【TAMASHII NATIONS WORLD TOUR】紐約展示
商品化企劃進行中

https://twitter.com/t_features/status/1652120702991081472?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw
有聖衣傳說的前車之鑑還膽敢出這超醜系列。不得不佩服財團的勇氣
sbyk 發表於 2-5-2023 08:16 AM
有聖衣傳說的前車之鑑還膽敢出這超醜系列。不得不佩服財團的勇氣

聖衣傳說其實d設計都唔太差, 玩具都蝕到要斷 line, 呢套真人真係咁有信心, 還是b大錢多要搵地方使下...
未買過EX, 跌到$150即Omega主角光牙價會考慮。
denniskwong 發表於 2-5-2023 09:35 AM
聖衣傳說其實d設計都唔太差, 玩具都蝕到要斷 line, 呢套真人真係咁有信心, 還是b大錢多要搵地方使下... ...

其實衰兩樣嘢:一:聖衣不可組聖衣形態(完全毀佐聖鬥士既概念)。二:關節擺耐佐鬆到好唔掂。我隻射手長期訓盒,琴日攞出黎望下已經鬆到無嘢講。
sbyk 發表於 2-5-2023 08:16 AM

有鬼佬加持保證到唔蝕掛

亞洲市場就死L得喇
sbyk 發表於 2-5-2023 11:18 AM
其實衰兩樣嘢:一:聖衣不可組聖衣形態(完全毀佐聖鬥士既概念)。二:關節擺耐佐鬆到好唔掂。我隻射手長 ...

睇黎好大機會好似光牙咁, 跌到99, 大家先有興趣買黎玩下
denniskwong 發表於 2-5-2023 11:37 AM
睇黎好大機會好似光牙咁, 跌到99, 大家先有興趣買黎玩下

下!? 乜試過$99? 我以為當年以$150入已經好醒添! 呸! 慘蝕$51
熱狗OO 發表於 2-5-2023 11:40 AM
下!? 乜試過$99? 我以為當年以$150入已經好醒添! 呸! 慘蝕$51

師兄有的!
我好記得係海港城反斗...光牙同伊癲, 都係99...仲要成排貨都係冇人要...
果時我都好後悔冇買黎當收藏!!!
denniskwong 發表於 2-5-2023 12:36 PM
師兄有的!
我好記得係海港城反斗...光牙同伊癲, 都係99...仲要成排貨都係冇人要...
果時我都好後悔冇買黎 ...

光牙就係我唯一 一款聖衣神話囉

我仲諗住OMEGA版黃金人馬星矢會跟插埋一份步位入, 點知大主角就係大主角喇, 無發生 ;

所以未買過EX, 今次平都試下咩叫做EX囉, 但呢隻超核突我真係要150先會過到良心

可預期的票房反應:

https://www.4gamers.com.tw/news/ ... lion-yen-for-3-days

BANDAI都試過走數架喇, 定係會改放淫限呢?
熱狗OO 發表於 2-5-2023 11:29 AM
有鬼佬加持保證到唔蝕掛

亞洲市場就死L得喇

講中了,香港、日本傳統玩家應該無感,但小孩和鬼佬應該大賣,完全商業角度考慮!
熱狗OO 發表於 2-5-2023 12:53 PM
光牙就係我唯一 一款聖衣神話囉

我仲諗住OMEGA版黃金人馬星矢會跟插埋一份步位入, 點知大主角 ...

我果時都等隻人馬星矢插水, 點知反而近年炒起左...
denniskwong 發表於 2-5-2023 02:03 PM
我果時都等隻人馬星矢插水, 點知反而近年炒起左...

始終, 呢款都係最平宜的黃金天馬星矢....
一早買了隻OMEGA版人馬,都算靚,其他omega冇入,先前佚到三百幾都冇入貨