Toysdaily 玩具日報

[新品消息] METAMOR-FORCE 勇者指令 Dagwon / 達古奧

好微笑都會出 完全勝利 ...
yoffy0112 發表於 25-3-2023 11:51 AM
唔算架咩???????? 我都以為係勇者系列....雖然唔係叫勇者XX......

不過點解勇者聖戰明明最型 但好像沒什 ...

我都好鍾意勇者聖戰, 可惜佢只有GAME無卡通, 變相少左人認識, 所以通常都唔會出佢, 而家幻後悔當初無買佢隻超合金
如果出友情合體就有機會敗一隻。
結果個個都俾張圖厄曬
勇者指令, 沒有魔改成份

應該要買了
即係放棄咗用合金"THE合体"系列 用返呢個系列出勇者 又可以普通版出完 再出金屬色 出幾次?
hong1971 發表於 28-3-2023 10:20 AM
即係放棄咗用合金"THE合体"系列 用返呢個系列出勇者 又可以普通版出完 再出金屬色 出幾次? ...

你分得開好微笑跟千值嗎?
hong1971 發表於 28-3-2023 10:20 AM
即係放棄咗用合金"THE合体"系列 用返呢個系列出勇者 又可以普通版出完 再出金屬色 出幾次? ...

The合体係好微笑,Metamor Force係千值練,兩間唔同嘢,仲有好微笑有合金嘅The合体係得同hagane work合作隻斷空我咁大把。The合体勇者系列到宜家都係全膠件,一隻千中間有交易。合金勇者如合金魂都二千幾,自己睇餸食飯,不過身為一個大人,當然全部都要。
猴樂團 發表於 28-3-2023 10:29 AM
The合体係好微笑,Metamor Force係千值練,兩間唔同嘢,仲有好微笑有合金嘅The合体係得同hagane work合作 ...

買齊大合體又6千幾.......
eddiem249 發表於 28-3-2023 10:32 AM
買齊大合體又6千幾.......

好彩分開買冇咁覺痛...不過嚟緊真係出好多玩具,到底銀包定係空間會先頂唔順?我睇似同歸於盡。
猴樂團 發表於 28-3-2023 10:38 AM
好彩分開買冇咁覺痛...不過嚟緊真係出好多玩具,到底銀包定係空間會先頂唔順?我睇似同歸於盡。 ...

我空間已完全飽和依家好多得個睇字
猴樂團 發表於 28-3-2023 10:38 AM
好彩分開買冇咁覺痛...不過嚟緊真係出好多玩具,到底銀包定係空間會先頂唔順?我睇似同歸於盡。 ...

千值練呢幾個月真係謀殺荷包君... 又係老套講句, 訂就俾左, 貨又係唔知幾時先有...
不過千值除左貴d qc都好像出名差d零件即刻爛